Închide meniul
Foto

Imagini ireale în Liga 3 din România! Teren micşorat cu 3 metri în repriza a doua, din cauza bălţilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2023, 10:57

Reclamă
Imagini ireale în Liga 3 din România! Teren micşorat cu 3 metri în repriza a doua, din cauza bălţilor

Imagini ireale în Liga 3 din România! Teren micşorat cu 3 metri în repriza a doua, din cauza bălţilor

Sursa foto: Pro Brăila

Imagini ireale în Liga 3 din România, la meciul dintre Dacia Unirea Brăila și CSM Râmnicu Sărat, încheiat cu scorul de 1-4. Partida s-a disputat în condiţii incredibile, din cauza unei ploi torenţiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Weekendul trecut a oferit imagini uluitoare în fotbalul românesc. Meciul dintre Dacia Unirea Brăila și CSM Râmnicu Sărat a fost întrerupt de două ori, din cauza unei ploi torenţiale. Cea mai şocantă scenă a avut loc în repriza a doua, scriu cei de la Pro Brăila.

Imagini ireale în Liga 3 din România

Pentru a putea duce la bun sfârşit meciul, s-a luat decizia ca terenul să fie micşorat cu 3 metri în dreptul băncilor de rezervă, zonă unde s-au format mai multe bălţi. Astfel, linia de margine a fost mutată cu 3 metri în interior şi chiar şi arbitrul de tuşă a intrat în teren pentru a putea ocoli băltoacele. (VEZI IMAGINI ULUITOARE ÎN GALERIA FOTO)

Stadionul Municipal este un stadion din Brăila, construit în 1974 pe locul fostului stadion Vasile Roaită, situat în parcul Monument, iar principalul beneficiar este clubul Dacia Unirea Brăila. Cea mai importantă întrebuințare a arenei sunt partidele de fotbal, dar stadionul poate susținute și competiții naționale și europene de dirt-trak datorită pistei de care dispune, sau concerte.

Stadionul nu a avut parte de nicio revonare majoră. De altfel, clubul a lansat şi o petiţie pentru modernizarea stadionului.

Reclamă

„Solicităm Primăriei și Consiliului Județean să aloce resurse pentru reabilitarea și modernizarea terenurilor de fotbal existente, precum și pentru construirea de noi facilități sportive, inclusiv terenuri cu gazon sintetic și dotări corespunzătoare. dorim să vă încurajăm să oferiți sprijin financiar și logistic cluburilor de fotbal din Brăila, în special celor de juniori, pentru a promova dezvoltarea tinerilor talentați și pentru a asigura că aceștia au acces la facilități și antrenamente adecvate.

Dorim să vedem organizarea de evenimente sportive de nivel înalt în comunitatea noastră, inclusiv turnee de fotbal, meciuri amicale cu echipe cunoscute și alte manifestări care să încurajeze pasiunea pentru fotbal în rândul locuitorilor noștri. Cerem crearea de programe și școli de fotbal pentru copii și tineri, pentru a dezvolta și promova talentul local în acest sport minunat. Dorim să fim informați cu privire la alocarea resurselor și planurile de dezvoltare a fotbalului în Brăila și să fim implicați în procesul de luare a deciziilor„, se arată în petiţie, conform gsp.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și