Închide meniul

Încă un Nuevo Dinamo? Ce se poate întâmpla cu lotul ”câinilor”. Unde merg titularii gata de plecarea din ”Ștefan cel Mare”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 decembrie 2020, 11:21

Încă un Nuevo Dinamo? Ce se poate întâmpla cu lotul ”câinilor”. Unde merg titularii gata de plecarea din ”Ștefan cel Mare”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mulți dintre titularii lui Dinamo sunt pregătiți să se despartă de club

După despărțiri importante precum cele de Cosmin Contra, Borja Valle, Isma Lopez, Hinojo, etc., oficialii români ai lui Dinamo i-au dat jos și pe spaniolii din conducere, Alejandro Couto și Rufo Collado. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, transformarea din perioada de iarnă poate fi una enormă. Este posibil ca antrenorul Ionel Gane, rămas după ce a fost secundul lui Cosmin Contra, să părăsească și el echipa, conform sport.ro

Cu sau fără Dario Bonetti, lotul de jucători ar urma să treacă printr-o prefacere completă:

Unde pot ajunge jucătorii veniți ”cu surle și trâmbițe” la Dinamo

Tomas Mejias și Juan Camara se pot întoarce la Middlesbrough și Jagiellonia Bialystok, deși s-a vehiculat că spaniolul ar fi dorit în Liga 1. 

Aleix Garcia are mai multe oferte din primele două ligi ale Spaniei și Belgia, acolo unde a evoluat sezonul trecut pentru Mouscron.

Reclamă

Deian Sorescu ar fi dorit de CSU Craiova, Paul Anton de CFR Cluj, iar Adam Nemec nu ar duce nici el lipsă de oferte.

Janusz Gol se poate întoarce cu portofelul gol în Polonia, în timp ce Ante Puljic ar avea oferte din Croația și Rusia.

Bineînțeles, absolut toți jucătorii pot pleca gratis ținând cont de restanțele financiare enorme ale lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, ar putea exista nevoia reactivării unor jucători exilați de Cosmin Contra la echipa a doua, fotbaliști precum Andrei Sin, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Ionuț Șerban și Giani Crețu.

Dorin Șerdean a răbufnit după ce a fost agresat de suporteri: ”E strigător la cer, Dinamo nu e sat fără câini!”

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu suporterii la meciul dintre ”câini” și CFR Cluj, scor 2-0 pentru ardeleni. Se pare că fanii nu au vrut să îl lase pe Șerdean să intre pe stadion, deși era pe listă.

”Este strigător la cer ceea ce mi s-a întâmplat aseară la stadion, iar lucrurile nu vor rămâne aşa deoarece voi cere ajutorul poliției. Îi voi da pe mâna poliției pe acei indivizi, nu are rost să le dau acum numele public. M-au luat că ei sunt la Dinamo din 2000 şi că îmi arată ei.

(…) Am facut plângere la poliție şi pentru alte acțiuni facute de acești fani la adresa mea şi voi face şi după evenimentele de aseară.

(…) Încă de la început am avut probleme la stadion. Nu eram lăsat să intru. Dar cei de la poartă nu îmi spuneau cine a dat ordinul ăsta. L-am sunat pe domnul Eftimescu, iar el îmi spunea că nu știe nimic despre o asemenea decizie. Evident că am intrat, dar apoi am avut alte probleme. O să vedeti că poliția o să intre puternic pe fir pentru că Dinamo nu e sat fără câini”, a explicat Dorin Șerdean.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe paginile www.as.ro/live și www.as.ro, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale ale emisiunii pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și