Închide meniul

”Între pas și șut!” Constantin Budescu, savuros după meciul cu Dinamo. Ce a spus despre Edi Iordănescu

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 noiembrie 2020, 20:18

”Între pas și șut!” Constantin Budescu, savuros după meciul cu Dinamo. Ce a spus despre Edi Iordănescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a reușit o pasă de gol cu Dinamo

Constantin Budescu a făcut un meci bun, dar a părut resemnat la finalul meciului și a declarat că Astra nu își mai poate permite să piardă puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”O primă repriză mai urâtă, în a doua repriză am început să jucăm fotba, am și marcat, ne-am relaxat puțin, am primit gol, dar am făcut un egal care nu ajută pe nimeni

Suntem într-o situație delicată amândouă echipele. Probabil că nu merităm aceste pozitții, dar trebuie să ieșim de acolo și să acumulăm puncte. Noi am vrut să câștigăm această partidă”, a declarat Budescu.

Constantin Budescu: ”Am vrut să dau între pas și șut!”

Budescu a fost decisiv la golul marcat de Valentin Gheorghe și a recunoscut că nu știe exact cum a vrut să lovească mingea, dar se bucură că totul a fost bine.

”Între pas și șut! Nu mai contează, este bine că am marcat, din ce am înțeles am avut și un penalty clar care nu s-a dat. La Pitești le-a dat penalty din nimic, cu Voluntari gol care n-a fost și suntem pe ulitmul loc”, a concluzionat fotbalistul Astrei.

Reclamă

Constantin Budescu: ”Nu este surprinzător că nu a venit Edi Iordănescu”

Întrebat despre venirea lui Edi Iordănescu, Budescu a declarat că fotbaliștii trebuie să joace indiferent de cine este pe banca tehnică.

”De ce să fie suprinzător? Ăsta este fotbalul, nu avem ce face. S-au purtat niște discuții cu Edi, nu s-au concretizat, a venit alt antrenor și noi trebuie să ne vedem de treaba noastră pe teren”, a fost replica lui ”Budi” într-o intervenție la Look Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și