Închide meniul

Ionuț Stroe, noi detalii despre regulile impuse echipelor din Liga 1: "E un model din care ne-am inspirat"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2020, 10:20

Ionuț Stroe, noi detalii despre regulile impuse echipelor din Liga 1: "E un model din care ne-am inspirat"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuț Stroe este ministrul Tineretului și Sportului

  • Bundesliga se va relua în acest weekend
  • Echipele din Liga 1 revin la antrenamente
  • Ionuț Stroe este ministrul Tineretului și Sportului

Bundesliga este primul campionat din Europa care se reia după pandemie. Primele meciuri vor avea loc în acest weekend, iar pe antenasport.ro. Veți găsi toate detaliile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bundesliga e un model din care ne-am inspirat când am făcut acel ordin, cu regimul de izolare şi testare. Chiar dacă e foarte greu să compari cu Germania, e un model din care ne-am inspirat.

De fapt, au fost foarte multe modele de unde am împrumutat şi am reuşit să dăm acest cadru şi posibilitatea de a relua antrenamentele. Chiar dacă acest cadru pare restrictiv, el pune pe primul plan siguranţa. Totuşi, vor fi peste 600 de persoane care fac parte din acest grup de reluare a activităţii fotbalistice", a precizat Stroe la Pro X.

Reclamă

Echipele din Liga 1 își reiau antrenamentele

Începând de astăzi, echipele din LIga 1 își reiau antrenamentele după reguli stricte, care au provocat și nemulțumiri.  

Președintele lui Poli Iași a tras un semnal de alarmă. Cu greu a găsit soluții pentru a testa jucătorii și pentru a-l ajuta pe Mircea Rednic să reia antrenamentele.

Reclamă

Protocolul este foarte dur și greu de respectat, dar vom face toate eforturile să-l respectăm. Trebuie luat în considerare faptul că stadionul nostru nu este spital. Și lucrul acesta nu este valabil doar la Iași, ci la toate cluburile din țară. Stadionul din Copou este din 1960, nu este Spitalul Regina Maria”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru ProSport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare incredibilă a puştiului poreclit "Micul Hercule"
Diverse • 1 iun., 17:31
FOTO
Transformare incredibilă a puştiului poreclit „Micul Hercule”: „Când nu ai ce mânca…”. Întreaga familie arată uimitor
Giuliano Stroe şi Claudio Stroe
Diverse • 13 nov., 19:26
FOTO
„Corupţia distruge!”. Acuzaţii grave ale puştiului poreclit „Micul Hercule”. Prin ce a putut trece fratele său
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului
Fotbal • 11 oct., 16:35
EXCLUSIV | Ionuț Stroe, avertizat de cei de la Interne: ”Să nu cumva să ne chemați pe noi!” De la ce a plecat dezbaterea între ministere
Ionuț Stroe
Fotbal • 10 oct., 14:08
”Nu se poate vorbi despre așa ceva acum!” Ionuț Stroe, reacție vehementă în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus în România
stroe
Fotbal • 6 oct., 9:59
Explozia numărului de cazuri de COVID-19 în România a dat peste cap planurile Ministerului