Închide meniul

Jordan Pickford, încurcat de pandemie. Nu reuşeşte să îşi facă nunta de vis în Maldive. Iubita lui arată uimitor!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2021, 19:10

Jordan Pickford, încurcat de pandemie. Nu reuşeşte să îşi facă nunta de vis în Maldive. Iubita lui arată uimitor!

Profimediaimages

Jordan Pickford nu îşi poate organiza nunta la care visa

Portarul naţionalei Angliei nu are la fel de multe motive de bucurie şi în viaţa privată. Jucătorul de 27 de ani încearcă, de o lungă perioadă, să se căsătorească cu iubita lui din copilărie, Megan Davison.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jordan Pickford are un copil cu Megan

Goalkeeper-ul din Premier League avea programată o nuntă spectaculoasă în Maldive. La eveniment ar fi trebuit să participe membrii familiei, dar şi mulţi prieteni apropiaţi. Din cauza restricţiilor, Pickford a primit lovitură după lovitură.

Nunta trebuia să aibă loc anul trecut, dar a fost amânată pentru 2021. Incertitudinea planează şi acum, astfel că Jordan şi Megan sunt nevoiţi să ia o decizie similară, anunţă The Sun. Speră să reuşească măcar anul viitor să îşi unească destinul cu tânăra care îşi încântă fanii pe reţelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEGS (@megan_davison_)

Megan are un copil cu Jordan Pickford, în vârstă de doi ani, dar arată uimitor. Pozele pe care le postează pe contul ei de Instagram strâng mereu mii de aprecieri. Are un fizic impresionant.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEGS (@megan_davison_)

Tonifică-te!
Arde!
Lucrează toți mușchii!
Picioare!
Abdomen!
Mai tare!
Mai repede!
Așa.
Stop.
Bravo!
Aparatul complet de fitness poate fi al tău. Pune mâna pe el!

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Reclamă 4 / 0/3

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
  • Jordan Pickford, pus în dificultate
  • Portarul lui Everton este în mare formă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și