Închide meniul

Jose Mourinho îi plânge de milă lui Haţegan, după incidentul rasist provocat de Colţescu! "Îl cunosc personal. Un tip de treabă"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 decembrie 2020, 19:28

Jose Mourinho îi plânge de milă lui Haţegan, după incidentul rasist provocat de Colţescu! "Îl cunosc personal. Un tip de treabă"

profimediaimages

Jose Mourinho i-a luat apărarea lui Ovidiu Haţegan

Mourinho a spus că îl cunoaşte foarte bine pe Haţegan şi l-a lăudat pe arbitrul român care a condus, marţi, brigada de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho: "Haţegan, un tip de treabă. Nu e bine pentru el"

”Este un eveniment trist iar orice formă de rasism trebuie sancționată. Nu mai trebuie să acceptăm așa ceva, sunt trist pentru că nu-mi place să văd așa ceva în fotbal.

Îl cunosc personal pe arbitrul de centru, Ovidiu Hațegan. Un tip de treabă, un foarte bun arbitru. Nu e bine pentru el să fie implicat într-un asemenea incident.

În privința arbitrului de rezervă, el trebuie acum să fie sincer. A făcut o eroare impardonabilă, dar acum trebuie să fie cu inima deschisă, să-și ceară iertare și să accepte consecințele. Eu cred că este un arbitru foarte bun. 

Toți cei din fotbal trebuie să-și asume responsabilitatea atunci când greșesc. Sper ca asemenea scandaluri să nu mai aibă loc vreodată”, a declarat Jose Mourinho pentru Sky Sports.

Reclamă

Măsura luată de Kyros Vassaras după incidentul rasist de la Paris

Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a convocat o şedinţă de urgenţă. El le-a transmis arbitrilor români să nu îl susţină în mod public pe Sebastian Colţescu, scrie gsp

UEFA a demarat o anchetă pentru a stabili dacă Sebastian Colţescu se face vinovat de comportament rasist la adresa lui Pierre Webo, antrenorul secund al lui Başakşehir.

Reclamă 4 / 0/3

Zece etape de suspendare este pedeapsa pe care o riscă acesta, conform unui regulament care se aplică şi jucătorilor.

Recomandări
  • Ce a spus Mourinho despre scandalul de rasism de la Paris
  • Măsura luată de şeful arbitrilor din România, Kyros Vassaras

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și