Închide meniul

Jose Mourinho, lovitură financiară de proporții. Motivul pentru care Tottenham îl va plăti, sezonul viitor, de două ori mai bine decât AS Roma!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2021, 9:41

Jose Mourinho, lovitură financiară de proporții. Motivul pentru care Tottenham îl va plăti, sezonul viitor, de două ori mai bine decât AS Roma!

Profimediaimages

Jose Mourinho continuă să fie plătit de Tottenham

  • "The Special One" a semnat cu AS Roma
  • Câți bani intră în conturile antrenorului portughez

Chiar dacă Roma nu a fost dispusă să îi achite un salariu fabulos, Mourinho va continua să se îmbogățească. Dat afară de Tottenham, tehnicianul de 58 de ani va mai primi o sumă uriașă de la gruparea din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho o va antrena pe AS Roma

Numai 15 zile a fost Mourinho antrenor liber de contract. A semnat pe trei sezoane cu echipa din capitala Italiei și va avea un salariu anual de 5 milioane de euro. Înțelegerea este de trei ori mai mică decât cea pe care o avea cu Spurs.

The Sun anunță că Tottenham îi va achita lui Mourinho, pe durata sezonului viitor, nu mai puțin de 10 milioane de euro. Este costul asumat pentru că a decis să rupă unilateral înțelegerea. Englezii au și motive de bucurie. Dacă Jose nu semna cu AS Roma erau nevoiți să îi vireze în conturi 15 milioane de euro!  

Reclamă

Prin urmare, "The Special One" ar fi putut sta acasă și primea aceeași sumă de bani. Totuși, a acceptat o nouă provocare și speră să o poată revitaliza pe gruparea care nu a mai câștigat titlul din 2001.

Jose Mourinho, prima reacţie după ce a semnat cu AS Roma

Mourinho a anunțat că a decis să semneze cu AS Roma datorită fanilor înfocaţi ai grupării de pe Olimpico. Lusitanul a dezvăluit că a ajuns la o înţelegere cu echipa din Serie A la scurt timp după ce a avut întâlnirea decisivă cu oficialii din conducere.

Reclamă

"După ce m-am întâlnit cu oficialii din conducere, am înţeles imediat ambiţia lor. Pasiunea incredibilă a suporterilor Romei m-a convins să accept propunerea. Abia aştept să înceapă următorul sezon!", a fost prima reacţie a lui Mourinho.

În Serie A, Mourinho este cu adevărat "special". Are o medie excelentă, de 2.18 puncte per meci, capitol la care este depășit numai de Antonio Conte.

Inter este ultima echipă pregătită de Mourinho, în urmă cu 11 ani. În 2010, la ultimul său sezon cu nerazzuri, "The Special One" a câştigat "tripla": UEFA Champions League, campionatul şi Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”