Închide meniul

Kayseripor, victorie crucială în ultimul meci fără Dan Petrescu! Denis Alibec a ratat un penalty în debutul partidei

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 14:17

Kayseripor, victorie crucială în ultimul meci fără Dan Petrescu! Denis Alibec a ratat un penalty în debutul partidei

profimediaimages

Kayserispor a învins în partida în care Denis Alibec a ratat un penalty

Partida nu a început foarte pentru pentru Kayserispor. Gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă încă din minutul 8, iar Denis Alibec și-a încercat norocul de la punctul cu var, mai ales că nu a reușit până acum să marcheze în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul român a ratat însă penaltyul spre exasperarea celor de la marginea terenului. Spre norocul lui Dan Petrescu, adversarii de la Malayuaspor și-au băgat singuri mingea în poartă la nici două minute distanță. 

Intră aici pentru a vedea penalty-ul ratat de Denis Alibec!

Victoria se poate dovedi crucială pentru Kayserispor în lupta pentru salvarea de la retrogradare, acesta fiind și principalul obiectiv al lui Dan Petrescu odată ce va ajunge pe banca tehnică.

Damjan Djokovic, primul transfer al lui Dan Petrescu la Kayserispor

Jurnaliştii turci au anunţat că secunzii lui Dan Petrescu au ajuns deja la Kayserispor. Potrivit Fotomac, Costin Curelea, Valeriu Bordeanu şi Aurelian Bogdan s-au alăturat echipei şi se ocupă de antrenamente.

Reclamă

Başkanul echipei este hotărât să-i facă toate poftele fostului tehnician de la CFR Cluj. Petrescu l-a cerut pe Damjan Djokovic, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Mijlocaşul de 30 de ani va primi un salariu uriaş. Va încasa 500.000 de euro până la finalul sezonului.

Djokovic este triplu campion cu CFR și a ajuns la Cluj în 2017. Mijlocașul croat nu este la prima tentativă de a pleca de la ardeleni, el fiind dorit în trecut și de Başakşehir.

Dan Petrescu poate debuta la Kayserispor chiar împotriva lui Marius Şumudică. Cei doi au purtat deja o discuţie şi pot fi adversari pe 16 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

"Eu am zis că telefonul meu este închis pentru el, dar am vorbit cu el vreo 50 de minute. M-a sunat, nu ştiam numărul. Am răspuns şi din respect am vorbit şi i-am explicat cum stă situaţia în Turcia. Mai departe, el ştie ce are de făcut.

Dacă ne vom întâlni, ne vom întâlni…asta este viaţa, ce să facem? E diferenţă mare între noi. Deocamdată sunt 21 de puncte. Ei au doar 10 puncte şi îi va fi greu lui Dan Petrescu", a anunţat Marius Şumudică în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Kayserispor a câștigat cu 1-0 ultimul meci fără Dan Petrescu
  • Denis Alibec nu a reușit să înscrie încă în campionatul Turciei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și