Închide meniul
Foto

VAR a validat un gol al lui Atletico Madrid după ce marcatorul a fost scos din teren! Întreaga echipă s-a îngrămădit pe bancă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2023, 8:50

VAR a validat un gol al lui Atletico Madrid după ce marcatorul a fost scos din teren! Întreaga echipă s-a îngrămădit pe bancă

VAR a validat golul lui Angel Correa după ce a fost scos din teren

Angel Correa, celebrează golul din Atletico Madrid - Getafe, alături de colegii săi / Profimedia

Sistemul VAR a validat golul înscris de Angel Correa în Atletico Madrid – Getafe 1-1, din etapa a 20-a din La Liga, după ce fotbalistul argentinian a fost scos din teren. Întreaga echipă a lui Diego Simeone s-a îngrămădit pe bancă să-l felicite pe jucătorul înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Correa a înscris în minutul 60, după ce portarul advers a respins în față un șut al lui Thomas Lemar. Reușita a fost inițial anulată, pe motiv de ofsaid, din cauza poziției la limită a argentinianului.

VAR a validat golul lui Angel Correa după ce a fost scos din teren

Până s-a efectuat verificarea VAR, Angel Correa a fost înlocuit de Diego Simeone cu Yannick Carrasco. Golul a fost validat abia după ce fotbalistul de 27 de ani se așezase pe bancă de minute bune. Ba chiar apucase să-și ia geaca și să se dezechipeze.

După verdictul VAR, jucătorii lui Atletico Madrid s-au înghesuit pe banca de rezerve să-l felicite pe Angel Correa. Fotbalistul a fost acaparat complet de colegii săi.

În cele din urmă, golul lui Correa n-a fost suficient să aducă o victorie pentru Atletico Madrid. Getafe a egalat în minutul 83, prin Enes Unal, din penalty.

Reclamă

Echipa lui Diego Simeone este pe locul patru în La Liga, la 15 puncte de liderul Barcelona. Getafe e pe poziția a 19-a.

Rezultate din LaLiga

Espanol – Osasuna 1-1

Elche – Villarreal 3-1

Reclamă 4 / 0/3
  • Au marcat: Milla ‘3, ‘45+3 (penalti), ’52 (penalti) / Moreno ‘23

Atletico Madrid – Getafe 1-1

  • Au marcat: Correa ’62 / Unal ’83 (penalti)

Betis – Celta Vigo 3-4

  • Au marcat: Juanmi ‘9, Canales ’23, Fekir ’84 (penalti) / Larsen ‘6, Veiga ’42, ’56, Aidoo ‘69

Partidele Mallorca – Real Madrid, Girona – Valencia, Real Sociedad – Valladolid şi FC Barcelona – FC Sevilla se vor disputa duminică, iar meciul Rayo Vallecano – Almeria va avea loc luni.

Diego Simeone, pe punctul de a pleca de la Atletico Madrid

Jurnaliştii spanioli de la El Chirinquito anunţă faptul că Diego Simeone o va părăsi pe Atletico Madrid. Tehnicianul de 52 de ani i-ar fi înştiinţat deja pe oficialii madrileni cu privire la plecarea sa, care va avea loc la finele sezonului.

Un posibil înlocuitor pentru Diego Simeone ar fi Luis Enrique, tehnicianul care s-a despărţit de naţionala Spaniei, după eliminarea uluitoare din optimile Campionatului Mondial din Qatar, anunţă presa din Anglia. Enrique a pregătit ultima dată o formaţie de club într 2014 şi 2017, când a scris istorie cu Barcelona, rivala madrilenilor.

Diego Simeone a fost instalat pe banca celor de la Atletico Madrid la finalul anului 2011. În 11 ani şi jumătate, tehnicianul argentinian a scris istorie pe banca madrilenilor, cucerind două titluri de campion în La Liga, două trofee în Europa League, 2 Supercupe ale Europei şi o Cupă a Spaniei. La acestea se mai adaugă şi două finale de Liga Campionilor, pierdute dramatic în faţa celor de la Real Madrid.

Reclamă
Recomandări
  • VAR a validat un gol al lui Atletico Madrid după ce marcatorul a fost scos din teren
  • Întreaga echipă s-a îngrămădit pe bancă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și