Închide meniul
Foto

Leah Williamson, în formă maximă înainte de Anglia – Brazilia. Cum arată căpitanul Angliei. Women`s Finalissima 2023 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 aprilie 2023, 13:54

Leah Williamson, în formă maximă înainte de Anglia – Brazilia. Cum arată căpitanul Angliei. Women`s Finalissima 2023 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Leah Williamson, în formă maximă înainte de Anglia-Brazilia

Leah Williamson în echipamentul Angliei / Instagram

Leah Williamson, căpitanul reprezentativei feminine a Angliei, e în formă maximă înainte de Finalissima 2023. Meciul eveniment dintre Anglia şi Brazilia se va disputa, cu casa închisă, pe stadionul Wembley din Londra. Competiţia Finalissima 2023 va fi transmisă LIVE exclusiv joi, de la ora 21:45, în Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul echipei Angliei, Leah Williamson, a prezentat noul echipament al reprezentativei feminine a Albionului. Leah Williamson este într-o formă fizică deosebită, demonstrată în clipul de prezentare al noului echipament. 37.5 mii de like-uri a adunat clipul postat de Leah Williamson pe pagina ei de Instagram în mai puţin de 24 de ore de la publicare. Fanii englezi sunt foarte entuziaşti în privinţa Finalissima 2023 şi i-au transmis jucătoarei lui Arsenal, care este urmărită de aproape 800.000 de fani pe Instagram, că de-abia aşteaptă meciul Anglia-Brazilia.

Leah Williamson, în formă maximă înainte de Anglia – Brazilia

În vârstă de 26 de ani, căpitanul reprezentativei feminine de fotbal a Angliei joacă pentru formaţia de club Arsenal Londra. De când a devenit profesionistă, la vârsta de 17 ani, Leah Williamson nu a jucat decât pentru „Tunari”, pentru care a adunat 133 de prezenţe, marcând 8 goluri.

Leah Williamson este stâlpul naţionalei feminine engleze de la mijlocul terenului. O jucătoare eminamente defensivă, Leah Williamson este foarte versatilă, ea putând evolua fie în centrul apărării, fie la mijloc. Williamson marchează rar, dar dă siguranţă apărării, iar acest lucru a şi determinat-o pe selecţionera Angliei, Sarina Wiegman, să o desemneze căpitan în 2022.

Leah Williamson a jucat, din 2011 încoace, pentru mai multe reprezentative ale Angliei: a evoluat pentru naţionala feminină U15, U17, U19, U20 şi U23 până în 2018, atunci când a debutat pentru naţionala mare.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leah Williamson (@leahwilliamsonn)

Ce spune Alessia Russo înainte de Finalissima 2023

Vârful englez Alessia Russo (24 de ani) a vorbit şi ea despre Anglia-Brazilia, meci care va fi urmărit pe Wembley de circa 90.000 de fani. În Alessia Russo stau speranţele fanilor englezi pentru un gol contra Braziliei. Ea are 11 goluri din 19 partide disputate pentru reprezentativa feminină engleză de fotbal.

„Vrei să joci împotriva mai multor stiluri de fotbal şi împotriva echipelor de top din lume. De-abia aştept acest meci. E vorba şi de Wembley, un stadion de pe care avem multe amintiri plăcute. Jucăm în faţa familiilor şi prietenilor şi va fi ceva special. E bine că există astfel de evenimente şi în fotbalul feminin.

Reclamă 4 / 0/3

E un test dificil. Brazilia este una dintre cele mai bune echipe din lume. Stilul este unul diferit faţă de ce am mai întâlnit noi. E o şansă să scriem istorie şi să-i aducem pe fani înapoi pe Wembley.

E greu să fiu comparată cu ea (n.r. – Marta). Este jucătoarea care mi-a fost idol când m-am apucat de fotbal. Este o jucătoare specială şi este unică. Are tehnică şi este o marcatoare desăvârşită şi e peste tot pe teren. Este o jucătoare care va lăsa o moştenire mare în urmă”, a declarat Alessia Russo, citată de uefa.com.

Anglia – Brazilia, Women`s Finalissima 2023, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Anglia – Brazilia, Women`s Finalissima 2023, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Partida se va disputa pe 6 aprilie, de la ora 21:45, pe stadionul Wembley. Meciul le aduce la start pe deţinătoarea trofeului UEFA Women’s Euro 2022 şi echipa care a cucerit Copa America Feminina 2022.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și