Autorul golului victoriei pentru CFR Cluj în meciul cu FCSB, Andrei Cordea, a explicat după partidă motivele pentru care s-a bucurat cu toată puterea după golul contra celor de la FCSB, fosta sa echipă.
Cordea spune că eliminarea din cupele europene e un avantaj pentru CFR Cluj.
„Nu reușeam să ducem din trei în trei zile, ne-a fost foarte greu. Dacă aveam un lot valoros cu Craiova, poate ne puteam lupta și cu Tromso. Când jucăm la săptămână s-a văzut că am fost mai proaspeți.
Din punctul meu de vedere a fost mai mult decât un meci de fotbal, a fost un război și mă bucur foarte mult că am câștigat! A fost clubul care m-a ajutat foarte mult în carieră, dar trebuia să mă bucur la gol pentru că am trecut printr-o perioadă foarte grea. Acum am avut fiecare discuții și ne-am mai liniștit. Eu am avut o discuție cu Marian Copilu, mi-a promis unele lucruri și am încredere în el. Dacă trebuie să ajut clubul, o să plec. Nu mă gândesc la banii pierduți, vreau să răspund pe teren” a spus Andrei Cordea la Digi Sport după partidă.
- Șumudică, lăsat mască de ce au reușit jucătorii de la CFR cu FCSB: „N-am niciun merit, am făcut doar 6 antrenamente cu ei!”
- Gigi Becali l-a „distrus” pe arbitrul George Găman! Ce l-a scos din minţi pe patronul FCSB-ului: „Eşti nebun?”
- Gigi Becali, ironic cu Ilie Dumitrescu după eșecul cu CFR Cluj: „Am ajuns să ne luăm după analiști?!”
- Jucătorul FCSB-ului făcut praf de Gigi Becali după înfrângerea cu CFR: „Am vrut să-l schimb în minutul 25”
- CFR – FCSB 1-0. Cordea a marcat unicul gol din penalty. Surpriză uriașă în Gruia: Șumudică învinge rivala eternă