Închide meniul
Foto

Alex Băluţă a debutat pentru FCSB în meciul cu Anderlecht. Noul transfer al lui Gigi Becali l-a înlocuit pe Darius Olaru

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 16:20 / Actualizat: 1 iulie 2023, 20:09

Reclamă
Alex Băluţă a debutat pentru FCSB în meciul cu Anderlecht. Noul transfer al lui Gigi Becali l-a înlocuit pe Darius Olaru

Alex Băluţă a debutat pentru FCSB în meciul cu Anderlecht

Momentul în care Alex Băluţă a intrat pe teren / AntenaSport

Alex Băluţă a debutat pentru FCSB în meciul cu Anderlecht. Fostul jucător al Universităţii Craiova, transferat liber de contract de Gigi Becali, l-a înlocuit în minutul 75 pe Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluţă a intrat pe teren în meciul cu Anderlecht la scorul de 2-2. Pentru FCSB au marcat Florinel Coman (min. 12) şi Andrea Compagno (min. 40), în timp ce pentru belgieni a înscris o „dublă” Benito Raman (min. 16 şi 59).

Alex Băluţă a debutat pentru FCSB în meciul cu Anderlecht

FCSB a operat două modificări în echipă în minutul 75. Au intrat Alex Băluţă şi un tânăr de 17 ani, George Gogescu şi au ieşit Darius Olaru şi Adrian Şut.

Anderlecht – FCSB este un meci amical deosebit de spectaculos. În minutul 60 se înscriseseră deja 4 goluri, două de fiecare parte.

Amicalul de lux al lui FCSB cu Anderlecht se dispută la Apeldoorn. Echipa patronată de Gigi Becali se află în prezent în cantonament în Ţările de Jos.

Reclamă

Pe lângă încăierarea jucătorilor de la scorul de 1-1, a mai fost un moment tensionat. Panţîru, la revenirea după aproape doi ani pe teren, le-a dat emoţii colegilor şi antrenorilor după ce a primit o minge puternică în abdomen. A căzut, dar, din fericire, totul a fost în regulă. Jucătorul s-a ridicat după ce a primit îngrijiri medicale.

Momentul în care Panţâru a fost lovit în abdoment / Antena Sport
Momentul în care Panţîru a fost lovit în abdoment / Antena Sport

Momente tensionate la amicalul FCSB-ului cu Anderlecht, după un fault al lui Florinel Coman

Scandal la amicalul FCSB-ului. Fotbalistul lui Elias Charalambous, Florinel Coman, a provocat furia jucătorilor de la Anderlecht, după un fault dur.

Jucătorii celor două formații și-au vărsat nervii pe teren, după un început de partidă plin de evenimente. După prima jumătate de oră, scorul era deja 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul amical dintre FCSB și Anderlecht a avut parte de evenimente tensionate, din cauza unui fault făcut de Florinel Coman. Fotbalistul a avut o intrare după, din spate, asupra lui Majeed.

Jucătorul belgienilor s-a ridicat rapid și s-a îndreptat amenințător spre Florinel, pe care l-a împins. În momentul respectiv, între fotbaliștii celor două echipe a avut loc o încăierare. În urma acesteia, Coman a fost sancționat cu cartonaș galben.

Alex Băluţă a lăudat antrenamentele de la FCSB

Noul jucător de la FCSB, Alex Băluţă, a vorbit despre cantonamentul „roș-albaștrilor” din Olanda. Acesta a declarat că nivelul antrenamentelor de la echipa pregătită de Elias Charalambous este unul mult mai ridicat decât ceea ce a întâlnit în Ungaria, pe vremea când era legitimat la Puskas Akademia.

E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg.

E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg”, a declarat Alex Băluţă, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și