Închide meniul
Foto

Alexandru Albu şi Andrei Borza, excluşi din lotul Rapidului după escapada din clubul de la Iaşi: „Vor fi şi amendaţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 16:18 / Actualizat: 25 februarie 2024, 19:47

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost excluşi din lotul Rapidului după escapada din clubul de la Iaşi. Anunţul a fost făcut de Daniel Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi jucători a Rapidului au fost susrprinşi într-un club de fiţe din Iaşi, imediat după ce echipa lui Bergodi a fost învinsă de Poli Iaşi.

Alexandru Albu şi Andrei Borza, excluşi din lotul Rapidului după escapada din clubul de la Iaşi

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae la gsp.ro.

După înfrângerea Rapidului cu Poli Iaşi, cei doi jucători au mers într-un club de fiţe din Iaşi pentru a se distra de Dragobete. Imaginile cu cei doi au apărut pe reţelele de socializare de la clubul respectiv. Conducerea Rapidului a luat măsuri imediat şi i-a exclus pe cei 2 din lot pe perioadă nedeterminată.

Reclamă

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi. Liviu Ungurean a vorbit despre momentele tensionate din Copou, atunci când, la finalul meciului cu Poli (1-3) jucătorii au fost goniţi de fani.

Cristian Săpunaru s-a dus spre galerie pentru a-şi cere scuze pentru eşec, dar ultraşii au strigat „Ruşine să vă fie!”, moment în care căpitanul de 39 de ani le-a făcut semn jucătorilor să meargă spre vestiare.

„Este normal să fim supărați pentru rezultatul de aseară. Să nu uităm că doar împreună suntem puternici și trebuie să susținem Rapidul indiferent de ce se întâmplă.

Reclamă 4 / 0/3

N-am dormit deloc, doar am ațipit un pic. Asta e viața. Ăsta e fotbalul. Nu vreau să comentez foarte multe. Să iasă ei să vorbească. Noi, galeria, ne-am prezentat ca de obicei, adică impecabil.

Se mai întâmplă și chestii de genul ăsta. Important e că mergem miercuri cu UTA să-i susținem. O să fim în continuare acolo. Nu-mi stă mie bine să vorbesc despre echipă. Ei știu mai bine ce se întâmplă acolo

Nu știu dacă le-a fost rușine. Am fost atât de supărat că nici nu știu ce s-a mai întâmplat la final. Au venit la noi și s-au dus la vestiar. Nu era nimic de discutat”, a spus Bocciu, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și