Închide meniul
Foto

Alexandru Mitriţă a „încremenit” după ce FCSB a marcat al doilea gol cu Universitatea Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 21:45

Alexandru Mitriţă a „încremenit” după ce FCSB a marcat al doilea gol cu Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a "încremenit" după ce FCSB a marcat al doilea gol cu Universitatea Craiova

Colaj Captură digisport.ro

Alexandru Mitriţă a „încremenit” după ce FCSB a marcat al doilea gol cu Universitatea Craiova. Starul Universităţii Craiova a fost surprins în timp ce privea în gol spre gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a dominat categoric prima repriză a partidei cu Universitatea Craiova. Fără Mitriţă, oltenii au primit două goluri. Coman a marcat din lovitură liberă şi tot el a provocat autogolul lui Vlădoiu.

Alexandru Mitriţă a „încremenit” după ce FCSB a marcat al doilea gol cu Universitatea Craiova

Mitriţă a fost surprins în tribune şi a părut extrem de afectat de nepuţinţa colegilor săi. Mai mult, starul oltenilor a părut îngrijorat ca scorul să nu ia proporţii. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU ALEXANDRU MITRIŢĂ)

FCSB a început excelent derby-ul cu oltenii lui Mihai Rotaru și au reușit să puncteze de 2 ori, în minutul 29 și în minutul 32. În minutul 29 al duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a executat o lovitură liberă, din apropierea careului. „Mbappe” a trimis mingea spre poartă, iar portarul Popescu a comis o gafă de proporții. Balonul s-a oprit astfel în plasă.

La golul 2 al FCSB-ului, din minutul 32, Florinel Coman a trimis o centrare de excepție, dintr-un corner, iar Vlădoiu a fost obligat să își devieze balonul în propria poartă. Astfel, după puțin peste o jumătate de oră de joc, roș-albaștrii conduceau cu scorul de 2-0.

Reclamă

După această reușită, vedeta lui Gigi Becali a ajuns la 15 goluri și 8 pase decisive în 28 de partide din actualul sezon de Liga 1. Coman este cotat de site-ul Transfermarkt la suma de 6 milioane de euro.

Florinel Coman, anunţ despre plecarea de la FCSB! Marele său obiectiv din 2024

Florinel Coman a făcut un anunţ despre plecarea de la FCSB. Perla de la FCSB a spus că se gândeşte la un transfer în străinătate. 5 milioane de euro este clauza de reziliere a lui Florinel Coman.

Totuşi, nu transferul în străinătate este marele său obiectiv din 2024. Coman e disperat să câştige primul său titlu cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă gândesc (n.r – la un transfer), dar nu mereu pentru că sunt angrenat în lupta la campionat. Îți dai seama, te gândești, e normal. Dacă muncești și ai realizări, cu siguranță că visezi și mai departe.

Obiectivul personal este să iau campionatul cu această echipă. Sunt de foarte mult timp aici. M-am atașat și este normal să-mi doresc un titlu, mai ales că este Steaua (n.r – FCSB) și este cea mai iubită echipă din România”, a spus Florinel Coman la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și