Închide meniul
Foto

Andrea Compagno, Revelion printre palmieri și cămile. Golgheterul Ligii 1 a făcut imagini spectaculoase cu iubita lui

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2023, 15:51

Andrea Compagno, Revelion printre palmieri și cămile. Golgheterul Ligii 1 a făcut imagini spectaculoase cu iubita lui

Andrea Compagno, Revelion printre palmieri și cămile

Andrea Compagno și-a dus iubita în Oman de Sărbători / Instagram

Andrea Compagno a petrecut în noaptea de Revelion printre palmieri și cămile. Atacantul de 26 de ani a trecut peste accidentarea suferită în meciul cu Chindia, care l-a ținut departe de gazon în ultimele dispute ale lui FCSB din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a ales o destinație exotică în care să își petreacă Sărbătorile. S-a dus în Oman și s-a relaxat alături de iubita lui, Helenia Sole.

Andrea Compagno, Revelion printre palmieri și cămile. Ce a făcut atacantul de la FCSB

Compagno a profitat de vacanță și a sărbătorit la plajă. A postat mai multe imagini în care se distrează cu aleasa inimii lui (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cel mai bun marcator din campionatul României este așteptat la reunirea lui FCSB pe 5 ianuarie. După, va pleca în cantonamentul din Antalya, care se va disputa între 8 și 20 ianuarie. Primul meci oficial al roș-albaștrilor este programat pe 22 ianuarie, cu Hermannstadt.

Compagno este pe primul loc în topul golgheterilor Ligii 1. Are 13 goluri, cu 4 mai mult decât Alibec, Dugandzic și Paraschiv. Italianul a înscris de cinci ori în acest sezon pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948, de la care a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro.

Reclamă

Mihai Stoica, ironii după accidentarea suferită de Andrea Compagno

Mihai Stoica a avut o reacţie ironică, după accidentarea suferită de Andrea Compagno. Managerul general de la FCSB face haz de necaz şi susţine că atacantul avea nevoie de o cicatrice pe frunte, ca dovadă a duelurilor tari pe care le are în timpul partidelor.

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în partida dintre FCSB şi Chindia. Cei doi nu au mai putut evolua în următorele două runde pentru roş-albaştrii, cu CFR Cluj şi Botoşani, ambii fiind în proces de recuperare.

Managerul general de la FCSB susţine că atacantul nu va avea de suferit din punct de vedere al relaţiei, deoarece este aproape căsătorit, iar semnul nu-l va afecta, şi mai mult decât MM susţine că italianul „era prea frumuşel” pentru a fi lipsit de orice urmă a vreunui duel.

Reclamă 4 / 0/3

Şi eu am o cicatrice, mi s-a despicat în două. Dar acum zici că e un rid. Nu e problemă pentru Olaru şi Compagno. Au prietene de ani de zile, se căsătoresc cel mai probabil. Îi acceptă şi aşa. Şi oricum vrei să spun ceva? Compagno parcă era prea frumuşel. Un vârf trebuie să fie aşa mai… (n.r. râde ironic). (n.r. despre frică de a da cu capul) Dacă va avea reţineri îi luăm cască! (n.r. ironic)”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De ce nu l-a păstrat Adrian Mititelu pe Andrea Compagno la Craiova

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, pentru 1,5 milioane de euro, de la FC U Craiova. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Cheltuielile sunt mari. De asta nu mi-am permis să refuz oferta pentru Compagno. Abia anul ăsta am numai un milion de euro diferența dintre venituri și cheltuieli. E primul an în care mă costă echipa doar un milion de euro.

Restul bugetului este completat din drepturile de televiziune și din diverse sponsorizări. Veniturile TV reprezintă în medie 40% din cheltuielile cluburilor”, a declarat Adrian Mititleu, pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și