Închide meniul
Foto

Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva: „Se dă foarte mult în mama!”. A răbufnit după ce a marcat un nou gol pentru Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 9:13

Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva: „Se dă foarte mult în mama!”. A răbufnit după ce a marcat un nou gol pentru Rapid

Ce se întâmplă cu Antonio Sefer. Care sunt şansele ca jucătorul Rapidului să se transfere la Zulte Waregem

Antonio Sefer, dorit în Belgia / Colaj Instagram/Hepta

Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva. Jucătorul Rapidului spune că transferul său nu a căzut şi i-a luat partea mamei sale, despre care s-a scris că a „blocat” transferul său în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care oficialii lui Hapoel Beer Sheva au început negocierile cu jucătorul, au avut parte de o surpriză de proporţii. Potrivit fanatik.ro, mama lui Antonio Sefer s-a implicat şi a avut pretenţii ieşite din comun.

Fosta adversară Universităţii Craiova din play-off-ul UEFA Conference League a făcut o ofertă oficială pentru mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro. Victor Angelescu şi Dan Şucu nu au stat pe gânduri şi şi-au dat acceptul ca Sefer să plece în schimbul a 400.000 de euro.

Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva

A fost un meci greu. Am stat în plus la antrenamente. Am reuşit cele trei puncte să le câştigăm. Sunt o echipă foarte bună, care se va bate pentru play-off. Nu ştiu ce a fost la penalty. Dacă aşa a decis, nu am ce să fac. Rapid mereu se bate pentru primul loc.

Nu vreau să mă gândesc la transfer. Încă nu s-a închis transferul la Beer Sheva, aşa cum s-a vehiculat prin presă. Familia mea nu a vorbit nimic cu cei de acolo. S-a scris mult despre mama mea, că ar fi blocat transferul, dar nu este adevărat. Se dă foarte mult în mama.

Reclamă

Adevărat este că am primit mesaje de la antrenorul lui Beer Sheva, care a spus că mă dorește acolo și care a mai precizat că cele două cluburi vor negocia direct și că nu este nevoie de intermediari. Sper să vorbească. Dacă nu, eu o să îmi fac treaba în continuare, Nu au fost discuții legate de sume care să mă privească pe mine. Problemele m-au făcut mai puternic. Mă bucur pentru reuşitele mele”, a declarat Antonio Sefer la digisport.ro.

Antonio Sefer, în scandal cu fostul său impresar: „E puțin labil pshihic!”

Antonio Sefer a fost criticat dur de Florin Manea, fostul său impresar, care l-a reprezentat până în această vară pe tânărul jucător de la Rapid.

Florin Manea s-a plâns că Rapid a făcut presiuni asupra lui Sefer să rupă contractul el. Agentul de jucători nu crede că fotbalistul de 22 de ani poate prinde un transfer în străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

„Atât l-au presat pe Sefer, încât am renunțat să mai semnăm. I-am zis că nu mai vreau să semnăm, că îi fac rău. Vara asta s-a întâmplat, aveam și ofertă pentru el.

Nu m-au sunat o dată pentru prelungirea contractului său, deși știau că eu l-am adus, nu mi-au mulțumit că eu l-am adus. Sunt martori, l-am adus cu 5.000 de euro și la toată lumea clubul din Olanda (n.r. Groningen) le cerea 150.000 de euro. Nu trăiesc dintr-un jucător. Am un copil acum, de 14 ani, de la Deva, fantastic!

Nu știu cum o să mai găsească să vândă pe cineva ca pe Rareș Ilie. Din păcate, Toni e puțin labil psihic.. El avea presiune artificială din toate părțile pentru că a fost adus de mine, poate e mai bine pentru cariera lui că ne-am despărțit”, a spus Florin Manea, conform gsp.ro.

Recomandări
  • Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva
  • Sefer i-a luat apărarea mamei sale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și