Închide meniul
Foto

Câţi bani primeşte fiica lui Mihai Stoica de la Gigi Becali. Teodora Stoica este angajată la FCSB şi încasează un salariu spectaculos!

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2023, 17:25

Reclamă
Câţi bani primeşte fiica lui Mihai Stoica de la Gigi Becali. Teodora Stoica este angajată la FCSB şi încasează un salariu spectaculos!

Ce salariu încasează în departamentul de marketing de la FCSB

Teodora Stoica este fiica lui Mihai Stoica / Colaj Facebook/Hepta

S-a aflat câţi bani primeşte fiica lui Mihai Stoica de la Gigi Becali. În vârstă de 28 de ani, Teodora Stoica lucrează de o lungă perioadă la FCSB în departamentul de marketing. Fata managerului general al roş-albaştrilor încasează un salariu spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Stoica a făcut Facultatea de Drept şi este nelipsită de la birourile clubului din Berceni. L-a convins pe Gigi Becali că merită să fie plătită pe măsură. Au şi apărut detalii despre suma pe care o încasează, lună de lună, de la latifundiarul din Pipera.

Câţi bani primeşte fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, de la Gigi Becali

Potrivit cancan.ro, Teodora primeşte un salariu lunar de 4.000 de euro. „Este sârguincioasă, dedicată meseriei și pare să fi înțeles care sunt adevăratele valori ale vieții”, anunţă sursa citată.

MM spunea, în urmă cu cinci ani, că a vorbit cu Gigi Becali pentru a-şi angaja fiica la departamentul de marketing. Totul după ce Teodora şi-a încheiat studiile la Barcelona.

Cu Gigi am vorbit și e de acord să o aduc în cadrul departamentului de marketing. Să vedem dacă vine, mai are ceva oferte. Oricum vreau să-i mulțumesc lui Gigi pentru asta.

Reclamă
Reclamă 4

E copilul meu, îmi seamănă 100%, e un copil ambițios și inteligent. Poate face carieră în orice domeniu în care va lucra. E foarte serioasă.

Cert e că după 3 ani de zile în care a locuit departe de casă vine aici și, de ce nu?, am putea lucra împreună. Ar fi senzațional„, spunea Mihai Stoica, pentru wowbiz.ro, în 2018.

Teodora Stoica este pasionată de sport. „Memeluşa” practică triatlonul şi a mers, alături de Paul Georgescu, la Campionatul Mondial de Ape Înghețate. Competiţia avut loc în Franţa.

Reclamă

Ce a spus Paul Georgescu despre Teodora Stoica

Teodora este o fată extraordinară. Face triatlon, a trecut prin nişte momente extrem de grele. A început să facă sport foarte mult. A venit la ape îngheţate la recomandarea lui Alex Ion, unul dintre cei mai mari triatlonişti din ţară, cu care mă antrenez tot timpul.

Înoată binişor după un an de zile. Eu şi cu Alex vrem ca Teodora Stoica să fie doar Teodora Stoica, să nu fie fiica lui Meme Stoica. Faptul că termină cursele de triatlon e o mare performanţă. Este un mod de viaţă şi mă bucur că sportul a devenit un mod de viaţă pentru Teodora.

Am vorbit prima oară şi i-am zis, când nu era ea de faţă. Ea voia să facă şi 250. I-am spus că trebuie să o temperăm puţin. La început, trebuie să facă 50 şi 100. Ea a înţeles. O susţin şi eu. Sper că în doi-trei ani, să vorbească lumea de Teodora Stoica, nu de fata lui Meme Stoica. Este un om deosebit Meme Stoica. I-am spus „ştiu că tu atragi, că eşti fata lui Meme, dar vreau ca sportul să te facă se devii tu”, a spus Paul Georgescu, la AS.ro LIVE.

Anul trecut, Teodora Stoica a impresionat la prima ediţie a Timişoara Triatlon. Tânăra a fost unul dintre cei 160 de concurenţi care au fost la startul competiţiei care a cuprins trei probe sportive: înot, ciclism şi alergare. Teodora a fost susţinută de tatăl ei, care a încurajat-o de pe margine

„Acel moment în care copilul devine idolul părintelui… al doilea triatlon încheiat după 8 luni de antrenamente (ciclism de doar 2 luni)…„, scria MM pe contul său de Facebook.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:36

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

22:35

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

22:07

Motivul pentru care Mihai Stoica s-a enervat înainte de tragerea la sorţi pentru Ligă: „Două zile am folosit cuvinte inferioare”

21:43

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş. E singurul jucător din istorie care joacă la 6 Campionatele Europene

21:30

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp! E singurul care a coborât sub 48 de secunde!

21:22

„Am avut o discuţie cu Edi!” Jucătorul care a refuzat să vină la naţionala României: „Nu regret! I-am spus asta!”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și