Închide meniul
Foto

Cosmin Matei, ratarea campionatului! Mijlocaşul lui Sepsi nu reuşeşte să înscrie din 3 metri!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2023, 22:42

Reclamă
Cosmin Matei, ratarea campionatului! Mijlocaşul lui Sepsi nu reuşeşte să înscrie din 3 metri!

Cosmin Matei, ratarea campionatului

Cosmin Matei nu reuşeşte să înscrie din doar 3 metri / captură Digisport

Cosmin Matei ne-a oferit ratarea campionatului în Sepsi – Rapid. Mijlocaşul lui Sepsi a reuşit să rateze din 3 metri deşi era mult mai greu decât să înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 47, mingea a ajuns la Cosmin Matei în timp ce mijlocaşul lui Sepsi se afla în careul mic al Rapidului. Matei a driblat un adversar, dar a tras uluitor în portarul Horaţiu Moldovan. Nici lui Cosmin Matei, nici coechipierilor săi nu le-a venit să creadă atunci când au văzut deznodământul fazei.

Cosmin Matei, ratarea campionatului!

Cosmin Matei a avut şansa, la începutul reprizei secunde, să rezolve partida cu Rapid.

Tudorie a deschis scorul în minutul 26. Atacantul a finalizat cu poarta goală o acţiune periculoasă a echipei sale. Totul a plecat de la o gafă a lui Horaţiu Moldovan, care a trimis o minge către un adversar.

În minutul 86, Marius Ştefănescu a reuşit să ducă scorul la 2-0 pentru Sepsi şi să tranşeze definitiv partida.

Reclamă

Evoluţia Rapidului a fost foarte palidă. Elevii lui Adrian Mutu nu i-au pus probleme decât în rare momente lui Sepsi. Chiar dacă Sepsi a deschis scorul, mai periculoşi în repriza a doua au fost toţi jucătorii lui Bergodi. În afară de ratarea uriaşă a lui Cosmin Matei jucătorii lui Sepsi şi-au creat şi alte faze de poartă.

Sepsi – Rapid a început cu întârziere

Sepsi – Rapid a început cu o întârziere de 5 minute, după un protest al jucătorilor lui Adrian Mutu. Rapidiştii au protestat faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe.

La ora 20:30, când trebuia să înceapă meciul, jucătorii Rapidului au intrat pe gazon şi au mers în faţa sectorului din peluză în care se aflau fanii giuleşteni. În minutul 15, toţi fanii rapidişti au decis să părăsească stadionul.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbaliştii Rapidului au stat acolo cinci minute şi au cântat alături de fani, până când arbitrul Cătălin Popa i-a transmis lui Cristi Săpunaru că meciul trebuie să înceapă. Stadionul echipei Sepsi are o capacitate de 8.400 de locuri, astfel că suporterii echipei oaspete primesc aproximativ 420 de bilete, potrivit news.ro.

O bună parte a suporterilor Rapidului au intrat pe stadion şi şi-au ocupat locurile, dar alţii au rămas afară.

Fanii Rapidului nu au putut intra toţi nici la meciul cu Farul, din sezonul regulat

Fanii Rapidului au avut probleme şi la partida cu Farul. Atunci, fanii echipei lui Mutu nu au intrat pe stadionul din Ovidiu şi au încurajat echipa de lângă Arena.

Adrian Mutu s-a declarat indignat de decizia celor de la Farul Constanța, de a nu-i lăsa pe toți suporterii giuleșteni, care au făcut deplasarea la Constanța, să pătrundă pe stadion.

Aportul suporterilor s-a simțit. Dacă sunt în jur de 800 de suporteri și nu îi lasă să intre, e problema celor care fac asta. E lipsă de sportivitate, o problemă pentru fotbal”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu Farul.

Adrian Mutu a anunţat că vrea titlul cu Rapid în sezonul viitor

Adrian Mutu a anunţat că vrea titlul cu Rapid în sezonul viitor. Antrenorul Rapidului spune că marele obiectiv, din acest an, este să califice Rapid într-o cupă europeană. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 în playoff.

Adrian Mutu a spus cu subiect şi predicat că obiectivul Rapidului este clasarea pe un loc de cupă europeană. Rapid e fără victorie în playoff, după remizele cu CFR Cluj şi Farul Constanţa.

Reclamă

Ăsta este obiectivul, un loc de cupă europeană, sperăm să începem să câştigăm. După primele două meciuri cu primele două clasate, acum ne aşteaptă un meci dur cu Sepsi, chiar dacă este pe locul şase. Dacă vom face şi noi rezultate şi cine ştie ce se întâmplă în seara asta, cred că se strânge foarte mult clasamentul”, a declarat Mutu, conform agerpres.ro.

Tehnicianul echipei giuleştene spera ca echipa sa să se impună în partida de luni, cu Sepsi OSK.

„Niciun meci din play-off nu este uşor, mai ales acum că jucăm la Sepsi. Întotdeauna între noi şi ei au fost meciuri spectaculoase, sper ca şi de data asta să fie la fel şi să câştigăm cele trei puncte. Orice meci este foarte greu în play-off şi asta o arată şi rezultatele de până acum. Eu cred însă că detaliile fac diferenţa. Ştim că şi ei îşi vor lua măsuri de siguranţă împotriva noastră, dar sper să câştigăm şi de această dată meciul cu Sepsi”, preciza antrenorul Rapidului.

Adrian Mutu se gândeşte de pe acum la viitoarea ediţie de campionat, afirmând că jucătorii săi sunt într-o evaluare continuă, având în vedere că anul viitor Rapid va ataca titlul de campioană.

Eu sunt într-o evaluare constantă a jucătorilor, pentru că dacă anul acesta ne-am stabilit noi un obiectiv, clasarea pe un loc de cupă europeană, anul viitor lucrurile vor sta altfel. Obiectivul declarat e altul şi atunci avem nevoie de cei mai în formă jucători şi dedicaţi clubului, încrezători, şi care pot face faţă acestei presiuni constante din partea suporterilor”, a mai spus Adrian Mutu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și