Închide meniul
Foto

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj! Decizia luată în vestiar, după ce fanii i-au cerut demisia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 22:04

Reclamă
Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj! Decizia luată în vestiar, după ce fanii i-au cerut demisia

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj! Italianul a făcut numai puţin de 3 schimbări după ce Rapid a primit 4 goluri într-o singură repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după o primă repriză dezastruoasă cu CFR Cluj. Italianul a decis să facă numai puţin de 3 schimbări la pauză.

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj

Astfel, extrem de nemulţumit, Bergodi i-a scos din teren pe Djokovic, Papeau şi Bădescu, şi i-a trimis în teren pe Oaidă, Petrila şi Borza. Fanii au cedat şi ei după golul 4 marcat de CFR Cluj şi au cerut demisia itialianului.

Dan Şucu şi Victor Angelescu, „împietriţi” după ce Rapid a luat două goluri în primele 8 minute

Dan Şucu şi Victor Angelescu au rămas „împietriţi” după ce Rapid a luat două goluri în primele 8 minute. Ardelenii au avut un start de meci fabulos în Giuleşti.

CFR Cluj a început fantastic derby-ul cu Rapid. A marcat de două ori în primele 8 etape prin Daniel Bîrligea. Atacantul ardelenilor a marcat în minutele 4 şi 8. La scurt timp după ce Daniel Bîrligea a marcat al doilea gol, camerele TV i-au surprins în tribune pe cei doi acţionari ai Rapidului. Dan Şucu şi Victor Angelescu erau pur şi simplu „împietriţi” şi nu îşi explicau ce se întâmplă. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU DAN ŞUCU ŞI VICTOR ANGELESCU)

Reclamă

Marius Șumudică, atac direct la adresa lui Cristiano Bergodi

Înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Marius Șumudică a lansat un atac direct la adresa lui Cristiano Bergodi, actualul antrenor al celor de la Rapid. „Șumi” a vorbit despre situația de la echipa giuleșteană și nu a ratat ocazia de a-l taxa pe italian.

În momentul de față, Rapid este la 10 puncte de liderul FCSB, dar și eliminată, încă din faza grupelor, din Cupa României. Acest lucruri îl nemulțumesc pe „Șumi”, care a spus lucrurilor pe nume atunci când a vorbit despre Bergodi.

Marius Șumudică este de părere că Bergodi a eșuat la Rapid, în ceea ce privește eliminarea din Cupa României. Acesta a spus și că meciul care i-a „îngropat” pe giuleșteni a fost pe Ghencea, împotriva marii rivale, CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

„La rele trec doar eliminarea din Cupă, care este pentru mine o palmă mare dată Rapidului. Să te scoată CSA-ul în Ghencea din Cupă pentru mine este este inacceptabil”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

De asemenea, acesta a vorbit și despre partida cu Farul Constanța, care a fost pierdută de Rapid, în Giulești. După meciul respectiv, Cristiano Bergodi a spus că meciul a fost unul greu, pentru că fanii nu și-au susținut favoriții, din cauza arestării lui Liviu Ungurean.

„L-am văzut dezamăgit că, vezi doamne, suporterii n-au susținut echipa. În momentul în care, ca antrenor, vii și spui lucrurile astea un pic, îți cauți alibi. Că suporteri n-au fost alături de echipă… El n-are nevoie de lucrul ăsta”, a mai spus „Șumi”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și