Închide meniul
Foto

Cum a fost surprins Marcel Ciolacu la FCSB – Dinamo! Imagini unice cu premierul României

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2023, 22:56

Cum a fost surprins Marcel Ciolacu la FCSB – Dinamo! Imagini unice cu premierul României

Marcel Ciolacu a mers la FCSB - Dinamo

Marcel Ciolacu, premierul României / Profimedia

Cum a fost surprins Marcel Ciolacu la FCSB – Dinamo. Premierul României a decis să meargă pe stadion la marele derby din Liga 1. (VEZI IMAGINI UNICE ÎN GALERIA FOTO CU MARCEL CIOLACU)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Ciolacu a fost pe stadion la derby-ul dintre FCSB şi Dinamo. Gestul premierului României vine după ce acesta a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după refuzul echipei armatei de a permite ca derby-ul FCSB – Dinamo să se dispute în Ghencea.

Premierul România nu a stat la VIP, ci a preferat să vadă meciul de la tribuna 1, din mijlocul fanilor.

Cum a fost surprins Marcel Ciolacu la FCSB – Dinamo

Până la urmă, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf. Astfel, premierul României a ales să pe micuţul stadion din Bucureşti pentru a a asista la meci. Acesta nu a stat la VIP, ci a preferat să vadă meciul de la tribuna 1, din mijlocul fanilor.

Marcel Ciolacu, reacţie categorică după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „Stadionul e al statului! Nu voi permite ambiţii!”

Marcel Ciolacu a declarat că nu este de acord cu ambiţiile personale ale unora de a nu le permite celor de la FCSB să închirieze arena din Ghencea. Premierul susţine că în acest caz, intervenţia Corpului de Control este una necesară.

Reclamă

„Nu arde niciun stadion Steaua! Trebuie să înțelegem foarte bine: bazele sportive sunt ale statului român, ele sunt pentru sport. Nu trebuie să ținem cont de alte lucruri și să nu lăsăm anumiți sportivi să joace pe aceste baze, care sunt ale statului român.

Cum și eu sunt vremelnic prim-ministru, și aceste baze se dau în administrarea anumitor instituții. Instituțiile respective trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor sportivilor. Înțeleg foarte bine că se pot face și concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiții, când nu există solicitări de sportivi, când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiții.

Avem niște stadioane pe care trebuie să le punem la dispoziția sportivilor, în funcție de performanța sportivilor să se creeze o prioritate. Nu vreau să intru în nicio polemică.

Reclamă 4 / 0/3

Nu poți să te exprimi la televizor despre o bază a statului român sau despre o echipă care este plătită de un minister (n.r. – CSA Steaua). Trebuie să avem bun simț și să intrăm într-o logică care să ducă la performanță în sport, nu la discuții între conducători!

Nu am făcut acest lucru pentru că trebuie ca echipa FCSB sau altă echipă să joace. Sau pentru un anumit patron! Am făcut acest lucru dintr-un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi! Nu ai dreptul să le iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion.

Nu cunosc detalii, de aceea am considerat că este oportun să meargă Corpul de Control al primului ministru, ca să vă pot răspunde aplicat. Nu sunt în măsură, în acest moment, să spun cine e vinovat. Cred că am fost suficient de clar.

Când tu n-ai nicio performanță sportivă și te implici să strici lucruri, din ambiții personale, vă anunț că nu voi permite nimănui să facă acest lucru, nu doar domnului Talpan. Oamenii de sport au dreptul să vorbească.

Nu știu încă dacă voi merge la meciul FCSB – Dinamo, o să vorbesc cu fiul meu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și