Închide meniul
Foto

Cum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani. Imaginile durerii cu antrenorul rapidiştilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2024, 20:20

Reclamă
Cum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani. Imaginile durerii cu antrenorul rapidiştilor

Cum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost "distrusă" de FC Botoşani. Imaginile durerii cu antrenorul rapidiştilor

Sursa: digisport.ro

Cum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani. Echipa lui Liviu Ciobotariu a câştigat partida cu 2-0, prin golurile marcate de Chică-Roşă şi de Aldair.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a avut mai multe ocazii în prima repriză, printre care şi o bară la şutul lui Hromada şi se părea că golul în poarta gazdelor pluteşte în aer.

Cum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani

FC Botoşani s-a transformat miraculos în a doua repriză şi a marcat de două ori. Şumudică s-a aşezat pe banca de rezerve în momentul în care Botoşani a marcat al doilea gol. (VEZI IMAGINILE CU MARIUS ŞUMUDICĂ) Acesta a fost al 6-lea meci pentru Marius Şumudică pe banca Rapidului, iar bilanţul este de două victorii, două egaluri şi două înfrângeri.

Rapid a avut prima mare ocazie a partidei de la Botoşani, în minutul 25, când Friday Adams a respins din faţa porţii goale şutul lui Petrila. Portarul debutant al gazdelor, grecul Anestis a scos şutul lui Jambor, iar în minutul 45+1 Hromada a trimis în bara transversală. După pauză, gazdele au fost mai periculoase şi Chică-Roşă a şutat pe lângă poartă în minutul 49, pentru ca în minutul 52 acelaşi jucător să deschidă scorul, din şase metri, la şutul deviat al lui Francisco Junior.

Rapid a ratat în minutul 88 la şutul lui Săpunaru, dar gazdele au reuşit să îşi mărească avantajul un minut mai târziu. Doi dintre jucătorii bucureşteni s-au ciocnit involuntar la centrul terenului, moldovenii au recuperat şi Aldair Ferreira a înscris cu un şut din careu, stabilind scorul final, 2-0 pentru FC Botoşani. Moldovenii au părăsit ultimul loc al clasamentului, fiind acum pe 15, cu 11 puncte. Rapid e pe locul 12, cu 13 puncte.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și