Închide meniul
Foto

Cum a fost surprinsă Sandra, soţia lui Adrian Mutu, la Rapid – FC Argeş 2-1. Explozie de bucurie după al doilea gol marcat de Sefer

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 10:29

Cum a fost surprinsă Sandra, soţia lui Adrian Mutu, la Rapid – FC Argeş 2-1. Explozie de bucurie după al doilea gol marcat de Sefer

Sandra Mutu este soţia lui Adrian mutu

Captură Orange Sport

Cum a fost surprinsă Sandra, soţia lui Adrian Mutu, la Rapid – FC Argeş 2-1. Aceasta a fost pe stadion şi i-a făcut galerie soţului ei la meciul care a dus Rapid pe locul 1 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a avut galerie de lux la Rapid – FC Argeş. Soţia sa, Sandra, alături de fiul ei Tiago şi de mama sa, Mariana Baghici, au făcut galerie pentru Mutu.

Cum a fost surprinsă Sandra, soţia lui Adrian Mutu, la Rapid – FC Argeş 2-1

Sandra Mutu s-a bucurat ca un adevărat suporter la golurile marcate de Sefer. Nici mama ei nu a putut sta pe scaun şi a dat frâu liber emoţiilor. După al doilea gol marcat de Sefer, Sandra Mutu a fost toată numai un zâmbet.

Adrian Mutu, reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan după Rapid – FC Argeş 2-1

Adrian Mutu a făcut o reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan după Rapid – FC Argeş 2-1. Portarul giuleştenilor şi-a salvat echipa în mai multe rânduri, iar echipa „Brilitanului” a urcat pe primul loc în Liga 1.

FC Argeş a avut mai multe ocazii uriaşe, însă Moldovan a intervenit decisiv, iar gruparea din Giuleşti a obţinut cele 3 puncte. Antonio Sefer a fost autorul unei „duble” de senzaţie.

Reclamă

„A fost un meci dicil, mai ales în prima repriză. Au închis foarte bine spaţii. Am avut un portar bun, pe care vreau să-l felicit. E cel mai bun portar din ţară. Sunt mulţumit. Ştiam că întâlnim o echipă care se apără bine. Ştiu ce calităţi are Toni Sefer.

Îl încurajez să tragă la poartă de multe ori. Avea nevoie pentru moralul lui. De aceea şi joacă la Rapid. Am făcut puţin spectacol în repriza a doua. Mă bucur că s-a luat decizia corectă la Işfan”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Rapid are trei victorii consecutive, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova şi 2-1 cu FC Argeş. Totuşi, Adrian Mutu nu se gândeşte la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul este play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă. Avem un parcurs sănătos. Avem timp sezoanele următoare să ne luptăm la titlu. Sunt meciuri foarte grele. Trebuie să fim atenţi şi concentraţi. Sunt trei puncte mari cu o echipă care face probleme. Acum, abia aşteptăm să jucăm cu Petrolul!”, a mai spus antrenorul giuleştenilor.

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid. Antrenorul Rapidului a anunţat că Alexandru Măţan va semna cu echipa sa.

Alexandru Măţan nu va juca cu FC Argeş, însă va intra de săptămâna viitoare în programul echipei.

„El va fi jucătorul nostru. De săptămâna viitoare îl vom avea în lot cu noi”, a spus Adrian Mutu.

Mățan a fost vândut de Gică Hagi în SUA, la Columbus Crew, pe vremea când echipa „Regelui” se numea Viitorul. Constănțenii au încasat 1,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului cu 7 selecții la naționala U21.

Plecat cu gânduri mari în America, Alexandru Mățan nu s-a integrat la formația din Ohio și a fost „retrogradat” la echipa a doua. Per total, mijlocașul român a adunat 37 de meciuri pentru prima echipă a lui Columbus Crew, fără să reușească însă să marcheze vreun gol. Alexandru Mățan a mai colaborat cu Adrian Mutu la naționala U21.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și