Închide meniul
Foto

Dan Petrescu, felicitat de soție pentru titlul câștigat cu CFR Cluj. Mesajul emoționant postat de Adriana Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2022, 17:10

Dan Petrescu, felicitat de soție pentru titlul câștigat cu CFR Cluj. Mesajul emoționant postat de Adriana Petrescu

Dan Petrescu și Adriana Petrescu sunt împreună de 15 ani

Dan Petrescu, fotografie de familie alături de soția lui, Adriana Petrescu / Facebook Adriana Petrescu

Dan Petrescu a fost felicitat de soție după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj. Adriana Petrescu a avut un mesaj superb pentru antrenorul noii campioane a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a devenit matematic campioana României după ce a câștigat cu 2-1 împotriva Universității Craiova. Adriana Petrescu i-a transmis un mesaj de admirație lui Dan Petrescu, la o zi după meciul care a adus un nou titlu în Gruia.

Dan Petrescu, felicitat de soție, Adriana Petrescu, pentru titlul câștigat cu CFR Cluj

„You’re simply the best (n.r- Ești cel mai bun). Felicitări, tati. Felicitări, CFR Cluj”, a scris Adriana pe Instagram, conform gsp.ro.

Dan Petrescu și Adriana sunt căsătoriți de 15 ani. Cei doi au împreună o fiică, Jennifer, în vârstă de 13 ani.

Înainte să o cunoască pe Adriana, Dan Petrescu a fost căsătorit cu Dana, alături de care are două fiice, Rebecca, 27 de ani, și pe Chelsea, în vârstă de 23 de ani. Mariajul dintre Dan Petrescu și Dana a durat 11 ani și s-a sfârșit în 2005.

Reclamă

Dan Petrescu, în vârstă de 54 de ani, ar fi avut o aventură amoroasă alături de o blondă la un hotel din Cluj, în urmă cu patru ani, în timp ce soția lui era plecată în Dubai.

Soţia lui Dan Petrescu, pasionată de fitness

Dan Petrescu a obţinut performanţe uriaşe în cariera de jucător şi în cea de antrenor, dar are parte de multe satisfacţii şi în viaţa privată. Soţia tehnicianului de la CFR Cluj arată senzaţional.

Adriana Petrescu are 46 de ani, dar îşi ascunde vârsta. A făcut atletism şi are în spate o carieră de modeling de invidiat.

Reclamă 4 / 0/3

Am învăţat încă de la 17 ani, când am plecat din România cu primul contract de modelling, că succesul în această carieră depinde atât de frumuseţe, cât şi de puterea interioară. Iar după părerea mea, ca să excelezi într-un domeniu este nevoie de disciplină, muncă susţinută şi sacrificii. De încrederea în propria persoană, dar şi de susţinerea celor dragi.

Privind în urmă, viaţa mea a avut suişuri şi coborâşuri ca a oricărei alte persoane. Au fost momente în care mă cuprindea oboseala, momente în care munceam când alţii erau în vacanţă sau când lipseam de la masa de Crăciun pentru că eram la mii de kilometri distanţă, onorând contracte. Fiind o persoană pozitivă, depăşeam cu uşurinţă orice încercare şi mă bucuram de magia fiecărei clipe. Şi aşa cum era de aşteptat, atunci când eşti recunoscător pentru ceea ce ai, soarta te răsfaţă. Iar pe mine soarta m-a răsfăţat din plin, dăruindu-mi-l ca soţ pe sufletul meu pereche şi o fetiţă minunată

Echilibrul, stilul de viaţă sănătos, sportul şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care m-am ghidat întreaga viaţă, şi nu le-am aplicat doar în cariera de model„, a transmis Adriana Petrescu pe site-ul ei oficial.

CFR Cluj este campioana României

CFR Cluj este campioana României. CFR este pentru al 5-lea an la rând câștigătoarea Ligii 1. A ajuns astfel la 8 titluri cucerite în întreaga istorie a clubului și este a treia cea mai titrată echipă din România. „Feroviarii” au făcut un sezon de senzație, pe care l-au dominat de la un capăt la altul.

Vișiniii au încheiat toate calculele cu o săptămână înaintea derby-ului cu FCSB, din ultima etapă, despre care se spunea că ar fi „finala campionatului”. Au profitat de remiza făcută de rivali pe Arena Națională, cu FC Voluntari, scor 2-2, și au dat marea lovitură. S-au îndepărtat astfel la patru puncte de echipa lui Gigi Becali și au sărbătorit câștigarea unui nou titlu.

Nana Boateng a deschis scorul după doar 88 de secunde. Imediat după reuşită, care a fost din ofsaid, Dan Petrescu şi-a făcut cruce. Gabriel Debeljuh a majorat avantajul ardelenilor în repriza secundă, după o gafă a lui Valerică Găman. Oltenii au revenit în joc după ce Mateiu a redus din diferenţă cu un şut din voleu la colţul lung. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a avut mai mule ocazii, însă nu a mai reuşit să puncteze, iar CFR Cluj a cucerit titlul.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu, campion cu CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și