Închide meniul
EXCLUSIV

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt: „Mâine dimineață sper să fiu la antrenament!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 21:36

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt: Mâine dimineață sper să fiu la antrenament!”

Dani Coman

Dani Coman / Hermannstadt TV

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt! Fostul goalkeeper este pe cale să revină la formația din Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Dani Coman a activat ca președinte tot la FC Hermannstadt, însă a plecat în vara anului trecut, din cauza problemelor financiare, de la formația sibiană.

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt

Dani Coman a declarat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că miercuri dimineață va avea o ultimă discuție cu cei de la FC Hermannstadt, urmând ca, în cazul în care nu intervine ceva neprevăzut, să semneze actele.

„Mâine dimineață am o ultimă discuție cu ei și sper ca la 11:30 să fiu la antrenament. Vedem mâine dimineață. Mai sunt de semnat actele, atât. La fotbal se pot întâmpla lucruri într-o oră, dar într-o noapte…”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dani Coman, așteptat cu brațele deschise la FC Hermannstadt

Zilele trecute, Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii de la FC Hermannstadt, a dezvăluit că are o înțelegere verbală cu Dani Coman pentru a reveni la echipa din Sibiu.

Reclamă

„(Din ce ați vorbit cu el, către care echipă ar înclina?) Eu zic către Sibiu, 90%. A fost aici. Cred că și stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi. Aici deciziile sunt mai ușor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretențiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu e revenit. Verbal există o înțelegere. Suntem doar la stadiul de contracte, acum”, a spus Claudiu Rotar, zilele trecute, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În prezent, FC Hermannstadt se află pe locul 9 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

În următorul meci de campionat, FC Hermannstadt o va întâlni, în deplasare, pe Universitatea Craiova. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00.

Reclamă 4 / 0/3
  • 43 de ani are Dani Coman
Recomandări
  • Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și