Închide meniul
EXCLUSIV

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt: „Mâine dimineață sper să fiu la antrenament!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 21:36

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt: Mâine dimineață sper să fiu la antrenament!”

Dani Coman

Dani Coman / Hermannstadt TV

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt! Fostul goalkeeper este pe cale să revină la formația din Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Dani Coman a activat ca președinte tot la FC Hermannstadt, însă a plecat în vara anului trecut, din cauza problemelor financiare, de la formația sibiană.

Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt

Dani Coman a declarat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că miercuri dimineață va avea o ultimă discuție cu cei de la FC Hermannstadt, urmând ca, în cazul în care nu intervine ceva neprevăzut, să semneze actele.

„Mâine dimineață am o ultimă discuție cu ei și sper ca la 11:30 să fiu la antrenament. Vedem mâine dimineață. Mai sunt de semnat actele, atât. La fotbal se pot întâmpla lucruri într-o oră, dar într-o noapte…”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dani Coman, așteptat cu brațele deschise la FC Hermannstadt

Zilele trecute, Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii de la FC Hermannstadt, a dezvăluit că are o înțelegere verbală cu Dani Coman pentru a reveni la echipa din Sibiu.

Reclamă

„(Din ce ați vorbit cu el, către care echipă ar înclina?) Eu zic către Sibiu, 90%. A fost aici. Cred că și stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi. Aici deciziile sunt mai ușor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretențiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu e revenit. Verbal există o înțelegere. Suntem doar la stadiul de contracte, acum”, a spus Claudiu Rotar, zilele trecute, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În prezent, FC Hermannstadt se află pe locul 9 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

În următorul meci de campionat, FC Hermannstadt o va întâlni, în deplasare, pe Universitatea Craiova. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00.

Reclamă 4 / 0/3
  • 43 de ani are Dani Coman
Recomandări
  • Dani Coman a anunțat când ar putea semna cu FC Hermannstadt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și