Închide meniul
Foto

De ce a picat transferul lui Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva. Mama mijlocaşului de la Rapid a cerut un salariu uriaş la negocieri!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2022, 12:01

De ce a picat transferul lui Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva. Mama mijlocaşului de la Rapid a cerut un salariu uriaş la negocieri!

Ce se întâmplă cu Antonio Sefer. Care sunt şansele ca jucătorul Rapidului să se transfere la Zulte Waregem

Antonio Sefer, dorit în Belgia / Colaj Instagram/Hepta

S-a aflat de ce a picat transferul lui Antonio Sefer de la Rapid la Hapoel Beer Sheva. Chiar dacă cluburile ajunseseră la un acord, mama fotbalistului de 22 de ani i-a surprins pe israelieni la negocieri. Salariul cerut a fost unul uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversara Universităţii Craiova din play-off-ul UEFA Conference League a făcut o ofertă oficială pentru mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro. Victor Angelescu şi Dan Şucu nu au stat pe gânduri şi şi-au dat acceptul ca Sefer să plece în schimbul a 400.000 de euro.

De ce a picat transferul lui Antonio Sefer de la Rapid la Hapoel Beer Sheva

În momentul în care oficialii lui Hapoel Beer Sheva au început negocierile cu jucătorul, au avut parte de o surpriză de proporţii. Potrivit fanatik.ro, mama lui Antonio Sefer s-a implicat şi a avut pretenţii ieşite din comun.

Băiatul meu nu pleacă de la Rapid fără un salariu de 40.000 de euro pe lună! Nu merge în Israel dacă nu sunteți de acord. Acestea sunt pretențiile noastre”, ar fi spus Geanina Sefer, care i-a făcut pe israelieni să se ridice de la masa negocierilor.

Antonio Sefer ar fi dorit să încaseze un salariu anual de 480.000 de euro. Niciun fotbalist din Liga 1 nu încasează atât de mulţi bani. Discuţiile cu israelienii s-ar putea relua în cazul în care Beer Sheva obţine calificarea în grupele Conference League şi îşi asigură o sumă importantă de bani. În Bănie, israelienii au reuşit să obţină o remiză cu Universitatea Craiova. Golul marcat de Andrei Ivan din penalty, în minutul 75, menţine vii speranţele oltenilor lui Mirel Rădoi.

Reclamă

Sefer, în scandal cu fostul său impresar: „E puțin labil pshihic!”

Antonio Sefer a fost criticat dur de Florin Manea, fostul său impresar, care l-a reprezentat până în această vară pe tânărul jucător de la Rapid.

Florin Manea s-a plâns că Rapid a făcut presiuni asupra lui Sefer să rupă contractul el. Agentul de jucători nu crede că fotbalistul de 22 de ani poate prinde un transfer în străinătate.

Atât l-au presat pe Sefer, încât am renunțat să mai semnăm. I-am zis că nu mai vreau să semnăm, că îi fac rău. Vara asta s-a întâmplat, aveam și ofertă pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-au sunat o dată pentru prelungirea contractului său, deși știau că eu l-am adus, nu mi-au mulțumit că eu l-am adus. Sunt martori, l-am adus cu 5.000 de euro și la toată lumea clubul din Olanda (n.r. Groningen) le cerea 150.000 de euro. Nu trăiesc dintr-un jucător. Am un copil acum, de 14 ani, de la Deva, fantastic!

Nu știu cum o să mai găsească să vândă pe cineva ca pe Rareș Ilie. Din păcate, Toni e puțin labil psihic.. El avea presiune artificială din toate părțile pentru că a fost adus de mine, poate e mai bine pentru cariera lui că ne-am despărțit”, a spus Florin Manea, conform gsp.ro.

Antonio Sefer, mesaj emoţionant după ce a dat două goluri fabuloase în Rapid – FC Argeş 2-1

Antonio Sefer a ajuns la Rapid în februarie 2019, de la juniorii lui Groningen, și a bifat aproape 100 de partide în tricoul giuleştenilor. A înscris o „dublă” spectaculoasă în acest sezon în Rapid – FC Argeş, scor 2-1. Cel de-al doilea gol a fost unul fabulos. Cătălin Straton nu a avut nicio şansă!

Mă bucur foarte mult pentru reuşitele mele, că am marcat cele două goluri pentru unchiul meu. El a plecat din viaţa familiei mele şi golurile pe care le voi da vor fi pentru el. El este îngerul meu acolo. Ştiu că prin golurile mele el este fericit acolo.

Ambele sunt complicate, exersez mult la antrenament. Şutul este calitatea mea principală. Mereu îmi spune să şutez la poartă. Uneori e chiar în exces. E prea devreme să ne gândim la titlu. Ne gândim la meciul cu Petrolul şi să ne întoarcem cu puncte. Putem visa la locul 1 sau 2, mai ales că vine şi Centenarul”, a spus Antonio Sefer la finalul meciului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și