Închide meniul
Foto

Decizie incredibilă din cabina VAR, la golul doi marcat de Sepsi! Imaginea greu de înţeles cu liniile trase: „Sunt execrabile!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 23:47 / Actualizat: 3 ianuarie 2024, 18:53

Decizie incredibilă din cabina VAR, la golul doi marcat de Sepsi! Imaginea greu de înţeles cu liniile trase: „Sunt execrabile!”

Decizie incredibilă din cabina VAR, la golul doi marcat de Sepsi! Imaginea greu de înţeles cu liniile trase

Captură Orangesport

Decizie incredibilă din cabina VAR, la golul doi marcat de Sepsi! Imaginea greu de înţeles cu liniile trase pentru a se verifica dacă Rondon, care a fost implicat în faza golului victoriei marcat de Sepsi, se afla în poziţie regulamentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform liniilor trase de cei din cabina VAR, Mario Rondon se afla în spatele ultimului fundaş. Astfel, reuşita celor de la Sepsi ar fi trebuit să fie anulată.

Decizie incredibilă din cabina VAR, la golul doi marcat de Sepsi şi imaginea cu liniile trase

Arbitri din cabina VAR la Sepsi – CFR Cluj au fost Iulian Dima şi Alexandru Filip.

Este același arbitru din camera VAR care ne-a anulat și golul al 4-lea în meciul cu Poli Iași. Este vorba despre Dima. Din punctul meu de vedere, noi nu avem o cameră pe linia ultimului apărător. Trebuia să îl vedem pe ultimul atacant, care este mascat de acesta.

Piciorul lui Rondon este indiscutabil mai în spate decât cel al fundașului nostru. Am văzut și eu liniile, sunt execrabile. Credeam că au fost trase invers liniile. Nu trebuie să fii specialist la geometrie în spațiu. Ne-a anulat și golul al 4-lea la meciul de la Iași, repet asta.

Reclamă

Nu este prima greșeală majoră împotriva noastră. Nu am primit niciun răspuns, nici după golul anulat la Iași. Aici, piciorul lui Rondon este indiscutabil mai în spate decât fundașul nostru.

De asemenea, nu înțeleg de ce la intrarea la Avounou, care a fost un atac cu talpa, în viteză, nu s-a dat cartonaș roșu”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și