Închide meniul
Foto

Fanii olteni au protestat la Universitatea Craiova – FC Botoșani 5-1. Reacția lui Alexandru Mitriță

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 18:22

Reclamă
Fanii olteni au protestat la Universitatea Craiova – FC Botoșani 5-1. Reacția lui Alexandru Mitriță

Fanii olteni au protestat la Universitatea Craiova - FC Botoșani 5-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii olteni au protestat la Universitatea Craiova – FC Botoșani 5-1. Suporterii clubului lui Mihai Rotaru sunt nemulțumiți de situația actuală de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus pe teren propriu, în mod categoric, în fața celor de la FC Botoșani. Duelul dintre cele două formații a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Fanii olteni au protestat la Universitatea Craiova – FC Botoșani 5-1. De ce sunt nemulțumiți suporterii

În cadrul meciului cu FC Botoșani, suporterii echipei patronate de Mihai Rotaru au protestat și nu și-au susținut favoriții. Chiar mai mult, în loc să își sprijine echipa, oltenii din tribune au huiduit anumiți jucători din echipă.

În loc să scandeze pentru echipă, suporterii Universității Craiova au afișat mesaje prin care criticau conducerea clubului, dar și performanțele obținute de acesta, în ultimul an. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Suporterii echipei sunt, în momentul de față, nemulțumiți de situația clubului și de deciziile luate de Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie.

Reclamă

Alexandru Mitriță, care a și marcat în duelul cu Botoșani, s-a declarat nemulțumit de atitudinea suporterilor. Jucătorul oltenilor a menționat faptul că fanii echipei trebuie să își susțină favoriții și să aibă încredere în aceștia.

„E normal să fie supărați, veneam după două rezultate care nu ne ajută. E normal să fie supărați, dar trebuie să înțeleagă faptul că trebuie să fie alături de noi, nu mai putem întoarce ce a fost.

Trebuie să aibă încredere în echipă, în antrenor, în tot ce se întâmplă aici. Se vede că jucăm fotbal, se văd traseele pe care le lucrăm. Nu au de ce să nu aibă încredere în Mister.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi se pare corect, suporterii trebuie să fie aproape de echipă. Toți vrem să câștigăm, nu e unul care vrea să piardă”, a spus Alexandru Mitriță, potrivit digisport.ro.

Victor Piţurcă, mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova

Victor Piţurcă a declarat că Universitatea Craiova nu a progresat deloc faţă de anii precedenţi. Acesta a amintit de un episod în care oltenii se plângeau de antrenamentele mult prea dure, însă în perioada respectivă, echipa se lupta cu şanse reale la titlu.

„Echipa lui Rotaru a rămas la același nivel care i-am zis eu că este. Se plângeau jucătorii că au trei antrenamente pe zi, dar în acel an s-au bătut pentru campionat. Și nu a lipsit mult să câștige.

Cum să mă sune pe mine cineva de la Craiova să-mi ceară ajutorul? Nici nu văd vreun motiv să mă sune cineva.

Nu mă interesează în momentul de față nicio echipă din România. Dacă am o echipă care să câștige campionatul și să te lupți pentru grupele Ligii Campionilor, atunci asta da. De asta am și mers la Craiova atunci, dar am văzut că nu se poate și m-am retras”, a declarat Victor Piţurcă, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și