Închide meniul
Foto

Fază controversată în FCSB – Sepsi! Horațiu Feșnic a dat penalty după ce Debeljuh a căzut în careu de lângă Coman

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 21:38

Fază controversată în FCSB – Sepsi! Horațiu Feșnic a dat penalty după ce Debeljuh a căzut în careu de lângă Coman

Fază controversată în FCSB - Sepsi

Fază controversată în FCSB - Sepsi / Captură Orange Sport

Fază controversată în FCSB – Sepsi. În prima parte a duelului de pe Arena Națională, centralul Horațiu Feșnoc a dat penalty pentru covăsneni, la un duel dintre Debeljuh și Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Sepsi contează pentru prima etapă a playoff-ului. Celelalte rezultate din debutul acestei părți a sezonului au fost perfecte pentru lider.

Fază controversată în FCSB – Sepsi

În minutul 23 al duelului de pe Arena Națională, balonul a ajuns la Gabriel Debeljuh, care era în interiorul careului celor de la FCSB.

Florinel Coman i-a luat inițial balonul jucătorului de la Sepsi, dar după un duel între cei doi, fostul jucător de la CFR Cluj a căzut, iar centralul Horațiu Feșnic a dictat penalty. Arbitrii din camera VAR nu l-au chemat pe acesta la monitor, pentru a revedea faza. VEZI DUELUL DINTRE GABRIEL DEBELJUH ȘI FLORINEL COMAN ÎN GALERIA FOTO

Tot Gabriel Debeljuh a fost cel care a executat lovitura de la 11 metri și a reușit să restabilească egalitatea.

Reclamă

Cum arată echipele de start de la duelul dintre FCSB și Sepsi:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Antwi, Chiricheș, Alhassan
Absenți: Haruț, Pantea, Radaslavescu (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

SEPSI (4-1-4-1): D. Moldovan – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, N. Păun (cpt.) – Popsa, Kallaku, K. Varga, A. Dumitrescu – Debeljuh
Rezerve: Gedo, V. Tănasă – Safranko, Rența, I. Grigore, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon
Absenți: M. Ștefănescu (suspendat), Roland Niczuly, C. Matei, Alimi (accidentați)
Antrenor: Bernd Storck

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Sepsi: „Nu plângem după o înfrângere”

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă înainte de FCSB – Sepsi. Liderul din Liga 1 se pregăteşte pentru primul meci din play-off. Partida de pe Arena Naţională cu Sepsi va fi şi prima pentru formaţia de pe primul loc după umilinţa din ultima etapă a sezonului regulat.

„Primul meci din play-off, jucăm cu Sepsi mâine. Trebuie să arătăm o reacție. Sunt sigur că jucătorii vor reacționa pentru a lua cele trei puncte. Avem nevoie de sprijinul fanilor mai mult decât oricând, pe parcursul celor 90 de minute.

Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu o victorie. Cred că jucătorii mei vor arăta o reacție pentru a lua cele trei puncte.

E fotbal și niciodată nu știi care va fi rezultatul. Nu plângem. Suferim după înfrângere (n.r. după înfrângerea cu Rapid), dar e normal să câștigi sau să pierzi meciuri.

După o înfrângere e o bună oportunitate să ne trezim. Nu plângem după o înfrângere”, a declarat Elias Charalambous, înaintea meciului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și