Închide meniul
Foto

FCSB – Dinamo | Ironie incredibilă a galeriei de la FCSB! Mesajul umilitor transmis! Replica dinamoviştilor. Imagini fabuloase

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2023, 21:45

Reclamă

FCSB – Dinamo. Ironie incredibilă a galeriei de la FCSB pentru rivalii din Ştefan cel Mare. Ultraşii roş-albaştrilor au afişat un mesaj prin care le-au adus aminte dinamoviştilor de cea mai mare umilinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins Dinamo în 2021 cu un scor incredibil: 6-0. Atunci, echipa lui Gigi Becali a demolat-o pe marea rivală într-un meci care a intrat în istorie.

FCSB – Dinamo | Ironie incredibilă a galeriei de la FCSB! Mesajul umilitor transmis! Imagini fabuloase de la derby

Claudiu Keşeru, Octavian Popescu, Paulo Vinicius, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe şi Andrei Miron au marcat golurile unei victorii istorice. „Rugăm câinii să stea jos / Începe Roland Garros„, a fost mesajul umilitor afişat de galeria de la FCSB pentru cei de la Dinamo. Nici dinamoviştii nu au rămas datori şi i-au taxat pe rivali pentru problemele legate de identitate. „Când toţi se victimizează, se ceartă şi se plâng / Câinii s-au unit şi-s mai puternici ca oricând”, au replicat cei de la Dinamo.

A fost spectacol şi în momentul în care a început partida. Galeriile celor două rivale au făcut spectacol în tribune. Fanii celor de la FCSB au afişat o coregrafie spectaculoasă. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

FCSB – Dinamo se joacă pe stadionul Arcul de Triumf

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se joacă pe arena Arcul de Triumf, arenă de doar 8000 de locuri. S-a ajuns la această variantă după ce roş-albaştrii nu au putut închiria stadionul din Ghencea, după negocieri îndelugi.

Reclamă

Va fi primul meci pe care FCSB îl dispută arena Arcul de Triumf. De cealaltă parte, Dinamo este obişnuită cu acest stadion, deoarece este cel pe care a jucat meciuri în Liga a 2-a, cât şi partida cu Universitatea Craiova, din prima etapă a acestui sezon.

În prima etapă a sezonului de Liga 1, FCSB a obţinut o victorie clară în duelul cu FC U Craiova 1948. Roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 3-1. David Miculescu, Florinel Coman şi Malcom Edjouma au marcat pentru trupa lui Elias Charalambous.

De cealaltă parte, Dinamo a suferit o înfrângere în faţa Universităţii Craiova. Oltenii i-au învins pe „câini” cu scorul de 2-0, chiar pe arena Arcul de Triumf.

Reclamă 4 / 0/3

În derby-ul disputat în urmă cu un an şi jumătate, FCSB se impunea categoric pe terenul rivalei Dinamo. Roş-albaştrii câştigau partida cu scorul de 3-0, Octavian Popescu, Ianis Stoica şi Răzvan Oaidă fiind marcatorii partidei.

De altfel, FCSB a câştigat ultimele patru derby-uri disputate în Liga 1, cu rivala Dinamo. Ultima victorie înregistrată de „câini” în campionat, cu roş-albaştrii, a avut loc în februarie 2020, atunci când roş-albii se impuneau cu scorul de 2-1.

Totodată, ultima dată când Dinamo s-a impus într-un meci în care FCSB era gazdă a fost în martie 2017, însă în Cupa României. În campionat, ultima victorie a „câinilor” pe terenul rivalei a fost în 2011, scor 1-0, Gabi Torje fiind marcatorul golului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și