Închide meniul
Foto

Gata vacanța pentru FCSB! Jucătorii lui Gigi Becali au efectuat vizita medicală. Cine sunt cei 21 de fotbaliști prezenți la clinică

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iunie 2022, 8:42 / Actualizat: 14 iunie 2022, 10:11

Gata vacanța pentru FCSB! Jucătorii lui Gigi Becali au efectuat vizita medicală. Cine sunt cei 21 de fotbaliști prezenți la clinică

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală!Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală / AS.ro

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală marți dimineață, înainte să înceapă pregătirea pentru noul sezon. Malcom Edjouma, Andrei Vlad sau Denis Haruț se numără printre fotbaliștii surprinși în momentul sosirii la clinică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB s-au întors din vacanță și au mers să efectueze vizita medicală. Elevii lui Toni Petrea au fost surprinși la prima oră, marți dimineață, în timp ce soseau la clinică.

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

21 de jucători de la FCSB au fost prezenți pentru a efectua testele fizice. Denis Haruț, Malcom Edjouma, Andrei Vlad, Valentin Crețu, Răzvan Oaidă sau Gabriel Simion au fost surprinși în timp ce mergeau spre centrul medical (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Lotul FCSB-ului prezent la vizita medicală:

Ștefan Târnovanu, Iulian Cristea, Darius Olaru, Florin Tănase și Octavian Popescu nu au fost prezenți la vizita medicală pentru că se află la echipa națională. De asemenea, Dragoș Nedelcu, revenit din împrumut, a fost învoit.

Reclamă

FCSB s-a reunit pe 13 iunie, şi se va pregăti într-un cantonament la baza din Berceni. Înainte de noul sezon, care va debuta pe 16 iulie, roş-albaştrii vor disputa 4 meciuri amicale.

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB. Managerul general al clubului din Berceni consideră că din primul „11” nu trebuie să lipsească Florin Tănase, Florinel Coman, Darius Olaru şi Octavian Popescu.

„Octavian Popescu poate să joace inter. Am încercat la meciul cu Craiova (n.r. 0-2) să-l folosim în dreapta și n-a putut să joace. La noi e clar că trebuie să joace, din toate rațiunile, următorii jucători: Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Mai e Cordea în partea dreaptă, mai sunt Vali Gheorghe, Ianis Stoica. Trebuie să-i facem bărbați pe acești jucători mai tineri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul recent încheiat, FCSB a terminat pe locul secund, în urma celor de la CFR Cluj. Florinel Tănase a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul vicecampionilor, bifând 36 de partide, şi marcând 20 de goluri. Pe de altă parte, Florinel Coman a avut un sezon modest, evoluând în 21 de meciuri, marcând un singur gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5.

Totodată, un alt jucător important de la FCSB, în vederea lui Mihai Stoica, a fost Darius Olaru. Mijlocaşul, convocat şi de Edi Iordănescu la naţională, a evoluat în 37 de partide, şi a înscris de 6 ori. Pe lângă aceste reuşite, Olaru a avut şi 12 pase decisive.

Octavian Popescu a fost şi el una dintre piesele de bază în echipa FCSB-ului, în sezonul 2021-2022. Cotat la 4 milioane de euro, conform transfermarkt.com, Tavi Popescu a bifat cele mai multe prezenţe dintre jucătorii numiţi de MM Stoica, 38. În întregul sezon, mijlocaşul a marcat 10 goluri şi a avut 4 assist-uri. Acesta a fost recent titularizat de Edi Iordănescu la naţională, în victoria de acasă cu Finlanda, scor 1-0.

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB

”A semnat, îţi zic eu, alaltăieri, facem anunţul marţi, nu trebuie să facem anunţul când vreţi voi, facem marţi, când începem pregătirea.

Sunt şi eu aici şi nu e normal să discutaţi… e lipsă de respect faţă de Petrea. Ţi-am spus clar că e făcută şi chiar dacă nu semnase era făcută. Nu era normal să întrebi, e un pic de lipsă de respect faţă mine şi faţă de Petrea. Chiar dacă nu a fost anunţul, nu era normal să întrebi.

Uite, îţi zic eu acum, anunţ că a semnat Petrea. Era clar că ne-am înţeles, am spus de mai multe ori că ne-am înţeles. A fost omul plecat, nu am vrut să semneze pe mail. Da, a semnat Petrea, cu acelaşi staff, posibil să mai aibă un secund. Un an a semnat.

Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii, din moment ce e de un an de zile, se discută de continuare când se termină”,  a anunţat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și