Închide meniul
Foto

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2024, 22:14

Reclamă
Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi - FCSB

Florinel Coman, cu tricoul lui Vlad Chiricheş / Captură Orange Sport

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, imediat după ce a marcat în meciul Sepsi – FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Starul roş-albaştrilor a ţinut să îi dedice golul coechipierului său care s-a accidentat şi are şanse infime să mai joace în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 10, „Mbappe” Coman a primit o pasă perfectă de la Alex Băluţă şi l-a „executat” pe Roland Niczuly. Imediat după, a sărbătorit alături de coechipieri reuşita cu numărul 18 în această ediţie de campionat.

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB

Florinel Coman a făcut imediat rost de un tricou cu numele lui Vlad Chiricheş şi l-a ţinut în timpul horei bucuriei. A fost ajutat de Darius Olaru, iar imaginile s-au viralizat imediat (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Bucuria atacantului de 26 de ani a fost de scurtă durată. Coman s-a accidentat la scurt timp distanţă şi a fost schimbat, în minutul 18, cu David Miculescu.

Vlad Chiricheş s-a accidentat după un duel cu Albion Rrahmani şi a fost nevoie să fie schimbat cu Dawa în derby-ul FCSB – Rapid. Gigi Becali a dezvăluit că Chiricheş va absenta o lună din echipa FCSB-ului.

Reclamă

(n.r.: Despre Chiricheş ce se mai aude?) 4 săptămâni. Asta e. Îmi pare rău de el. S-a antrenat foarte bine, deja era o soluţie. Am câştigat 4 meciuri cu el în teren, mi se pare. E mare lucru. Nu era el, nu se ştia ce se întâmpla”, a declarat astăzi Gigi Becali la palat.

Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar

Florinel Coman a fost avertizat să nu se transfere în Qatar. Golgheterul Ligii 1 s-ar fi înţeles deja cu Al-Duhail, iar şeicii sunt gata să îi achite clauza de cinci milioane de euro pe care o are la FCSB.

Florin Manea, impresarul care a intermediat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, e convins că „Mbappe” Coman face o greşeală uriaşă dacă acceptă să joace în Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de la FCSB a fost tentat cu un salariu stagional de 2 milioane de euro. În cei 4 ani de contract ar urma să încaseze, cu tot cu bonusuri, aproximativ 10 milioane de euro.

„Pe Coman, eu nu l-aș fi sfătuit niciodată să meargă în Qatar. El știe mai bine, are oameni care îl sfătuiesc. Mie și dacă mi-ar da 50 milioane nu m-aș duce în Qatar. Poate e greșit și e bine pentru el să încaseze acel salariu mare, dar cred că avea timp, s-a grăbit un pic„, a declarat Florin Manea la playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și