Închide meniul
Foto

Gestul făcut de Elias Charalambous în faţa lui Florinel Coman. Imagini de la antrenamentul celor de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 11:37

Reclamă
Gestul făcut de Elias Charalambous în faţa lui Florinel Coman. Imagini de la antrenamentul celor de la FCSB

Gestul făcut de Elias Charalambous în faţa lui Florinel Coman

Imagini AS.ro

Gestul făcut de Elias Charalambous în faţa lui Florinel Coman la antrenamentul de joi dimineaţă. Cipriotul s-a comportat ca un „adevărat A1” şi a dictat ritmul şi intensitatea antrenamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous e conştient că principalul argument al echipei sale în lupta la titlu este Florinel Coman. Tocmai de aceea, tehnicianul roş-albaştrilor i-a acordat o atenţie specială „perlei” sale.

Gestul făcut de Elias Charalambous în faţa lui Florinel Coman. Imagini de la antrenamentul celor de la FCSB

După ce a oferit câteva indicaţii, Elias Charalambous a mers la Florinel Coman şi a avut un dialog pe terenul de antrenament. Cei doi au stat secunde bune de vorbă la începutul antrenamentului. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL CELOR DE LA FCSB)

„Mbappe” Coman face cel mai bun sezon al carierei. În 19 meciuri din Liga 1 a marcat 9 goluri şi a oferit 8 pase decisive. A ajutat-o pe FCSB să fie lider detaşat în campionatul României.

În vârstă de 25 de ani, Coman a ajuns să aibă o cotă de piaţă de 5 milioane de euro. Aceasta este şi clauza de reziliere pe care o are în contract.

Reclamă

Elias Charalambous, mesaj direct pentru Florinel Coman și Darius Olaru

Elias Charalambous a transmis un mesaj direct pentru Florinel Coman și Darius Olaru. Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre o posibilitate în care cele două vedete ar părăsi lotul formației patronate de Gigi Becali.

Florinel Coman și Darius Olaru au impresionat pe toată lumea de la startul acestui sezon de Liga 1. Coman a avut evoluții bune în mod constant, iar Olaru, căpitanul vicecampioanei, este, în momentul de față, golgheterul Ligii 1, cu 10 reușite marcate în cele 21 de partide jucate.

Sunt fericit că au fost aduși jucători de calitate, mai ales pentru că îi cunosc din Liga 1. Au calitate, au abilitatea de a ajuta. Credem în acești jucători, dar știu și ei foarte bine că trebuie să muncească mult mai mult pentru a se adapta.

Reclamă 4 / 0/3

În opinia mea echipa pe care o avem este foarte bună. Nu știi ce se întâmplă în perioada de transferuri, asta nu este treaba mea. De asta se ocupă MM și domnul Gigi. Nu decid eu cine vine și cine pleacă, eu doar îi antrenez pe jucători.

(n.r. Despre posibilele transferuri ale lui Darius Olaru și Florinel Coman) Nu sunt speriat de asta. Toți oamenii trebuie să fericiți atunci când un jucător pleacă în străinătate. Poate apărea o ofertă pentru oricine. Dacă jucătorii au o ofertă mai bună decât cea de aici, atunci de ce nu ar pleca. Momentan nu avem nimic oficial, deci trebuie să lucrăm împreună.

Prefer să am un lot numeros. Știu că doar 11 pot juca în teren, dar vom avea nevoie de toți până la finalul sezonului”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și