Închide meniul
Foto

Gestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

Publicat: 23 august 2024, 23:31

Reclamă
Gestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

Gestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

Colaj Digisport -Profimedia

Gestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Noul antrenor al Rapidului a ţinut o mică şedinţă la marginea terenului, în timpul pauzei de hidratare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a deschis scorul în minutul 44. Petrila a centrat perfect de pe partea stângă, iar Alexandru Paşcanu a marcat primul său gol de la transferul la Rapid şi primul gol în mandatul lui Marius Şumudică.

Gestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi

Marius Şumudică l-a îmbrăţişat pe Cristi Săpunaru, cel pe care l-a titularizat şi i-a redat banderola de căpitan. Imediat, mai mulţi jucători au venit şi i-au sărit în braţe lui Şumudică. Antrenorul Rapidului a profitat şi a ţinut o mini-şedinţă. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Rapid a majorat scorul în repriza a doua, prin Rareş Pop, care a marcat şi el primul gol pentru Rapid. Imediat după reuşita lui Pop, Cristi Săpunaru s-a întins pe gazon şi a făcut semn că nu mai poate continua meciul. Căpitanul Rapidului a fost schimbat cu Ignat.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid

A apărut prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid şi l-a înlocuit pe Neil Lennon. Antrenorul în vârstă de 53 de ani revine în Giuleşti şi va debuta în meciul cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a Ligii 1. Şumudică s-a înţeles cu Dan Şucu şi a parafat o înţelegere valabilă până în vara anului viitor. Dacă va califica echipa în play-off, contractul se prelungeşte automat.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică a recunoscut că a semnat toate actele şi că va sta pe banca echipei sale de suflet. A avut un mesaj emoţionant pentru fani.

Am aceleași emoții ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător. E una dintre cele mai fericite zile din viața mea! Suntem obligați sa schimbăm situația din clasament pentru ca e un club foarte bine organizat din toate punctele de vedere.

Timpul e scurt, trebuie sa câștigăm meciuri, puncte. Avem cei mai buni suporteri din România și m-am întors acasă”, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Reclamă

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu l-a dat afară pe Neil Lennon, care nu a obţinut nicio victorie cu Rapid. Nu a mai avut răbdare şi îi va achita nord-irlandezului clauza de 400.000 de euro.

Patronul Rapidului nu s-a uitat la bani nici în negocierile cu Şumudică. Potrivit sursei citate anterior, Şumudică a fost convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro. Bonusurile sunt unele spectaculoase. Pentru o clasare pe locurile 2-3 îşi asigură 100.000 de euro.

În cazul în care va câştiga titlul cu Rapid, Marius Şumudică va încasa 500.000 de euro. Singura condiţie este să califice echipa şi în grupele unei competiţii europene.

 

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:48 24 aug.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre Marius Şumudică: „E fratele meu mai mare! Aş face orice pentru el!”

0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos
Citește și