Închide meniul

Gică Hagi, despre noul obiectiv la Farul: „Mulţumit o să fiu dacă intrăm în Champions League!” Popescu, anunţ despre transferuri

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 23:31 / Actualizat: 24 mai 2023, 10:08

Gică Hagi, despre noul obiectiv la Farul: „Mulţumit o să fiu dacă intrăm în Champions League! Popescu, anunţ despre transferuri

Hagi şi Popescu au vorbit despre următoarea perioadă de la Farul

Hepta

Gică Hagi a vorbit despre despre noul obiectiv pentru Farul, după ce a devenit campioană în acest sezon. Hagi a spus că îşi doreşte ca următorul pas e să ducă echipa în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul are o misiune infernală în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Campioana României nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Hagi e conştient că obiectivul său pare aproape imposibil de realizat în acest sezon, însă cu acest gând porneşte în noua campanie.

Gică Hagi, despre noul obiectiv la Farul

Multumit o să fiu dacă intrăm în Champions League. Vom vedea, sunt gânduri, idei, vise, dar trebuie să gândim aşa. Pentru asta o să ne trebuiască nişte bani. Tot ce îmi propun, îmi iese„, a spus Gică Hagi, cu optimism, la digisport.ro.

Pe de altă parte, preşedintele celor de la Farul, Gică Popescu a vorbit şi despre strategia de transferuri. Noua campioana a României i-a luat deja pe Rivaldinho şi pe Carnat, iar Popescu nu a exclus să apară şi alte nume noi la echipă. În acelaşi timp, Popescu a spus că este foarte greu de crezut că Farul nu o să vândă jucători în această vară, mai ales că au apărut deja oferte.

„Lucrăm împreună și când nu lucrăm împreună. Eu am participat la acest proiect de când a luat ființă. Mai avem un meci și lui Gică nu îi place să piardă. Vedem ce jucători va aduce la Cluj, pentru că urmează meciurile naționalei, iar vacanța e scurtă.

Reclamă

Jucătorii au nevoie de o vacanță. După meci, vacanță, iar pe 14 iunie ne întoarcem la treabă. Am avut o discuție de două ore, ieri, și am stabilit ce vrem să facem în sezonul viitor. Cu siguranță, vor pleca jucători și vom aduce unii care să facă față la competițiile europene. Vom avea o vară grea, interesantă.

Au venit Rivaldinho și Carnat. Nu știu câți vor mai veni, e greu de spus. Depinde de cine va pleca și câți vor pleca. În fiecare an au fost plecări. (n.r. dacă Louis Munteanu rămâne împrumutat de la Fiorentina) Lucrăm la asta. Încă nu e rezolvat. Mi-aș dori să rămânem și anul viitor ca în acest an, dar este complicat. Sunt jucători care au evoluat bine și sunt cluburi care vor să-i cumpere”, a spus Gică Popescu pentru sursa mai sus citată.

Cu cine s-ar putea duela Farul în preliminariile UEFA Champions League

Echipa lui Hagi va lua startul încă din primul tur nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Farul va avea meciuri de coşmar şi poate da chiar peste echipa la care Gică Hagi a scris istorie, Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele cu care s-ar putea întâlni Farul în preliminariile Champions League:

Galatasaray (Turcia) – 31.500
Ferencvaros (Ungaria) – 27.000
Qarabag (Azerbaidjan) – 25.000
Slovan Bratislava (Slovacia) – 24.500
Ludogoreţ (Bulgaria) – 21.000
Sheriff Tiraspol (Moldova) – 19.500
BATE Borisov (Belarus) – 15.000
FK Astana (Kazahstan) – 13.000
Maccabi Haifa (Israel) – 13.000
Zalgiris (Lituania) – 11.000
HJK Helsinki (Finlanda) – 11.000
Flora Tallin (Estonia) – 10.500
Shamrock Rovers (Irlanda) – 9.000
The New Saints (Ţara Galilor) – 9.000
Olimpija Ljubljana (Slovenia) – 9.000
Zrinjski Mostar (Bosnia) – 8.500

Recomandări
  • Gică Hagi a vorbit despre despre noul obiectiv pentru Farul
  • Gică Popescu a dat detalii despre transferuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și