Închide meniul
Foto

Imagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 18:13

Reclamă

Imagini horror cu Dan Nistor la finalul partidei dintre Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj. Decarul clujenilor a fost lovit de Telles cu piciorul în faţă şi a început imediat să sângereze. Oţelul Galaţi a învins pentru a doua oară pe Universitatea Cluj, în doar 3 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Final dramatic pentru Dan Nistor la Galaţi. Decarul clujenilor a fost lovit cu piciorul în faţă de Telles şi a avut nevoie de intervenţia medicilor după ce a început să sângereze. (VEZI IMAGINI DURE CU DAN NISTOR PLIN DE SÂNGE)

Imagini horror cu Dan Nistor

Dan Nistor a ieşit bandajat de pe teren, după lovitura teribilă primită şi va fi dus pentru a fi suspus unor investigaţii suplimentare.

Într-o repriză în care ambele formaţii au avut câte o ocazie de gol, Frederic Maciel a deschis scorul, în minutul 40, cu un şut la colţul lung. În partea secundă, Cisotti a şutat pe lângă poartă, în minutul 76, iar clujenii nu au reuşit să egaleze, deşi Universitatea a jucat mai multe minute în zece oameni, după eliminarea lui Maciel.

În ultimele minute Samuel Teles l-a lovit în faţă pe Dan Nistor şi i-a spart acestuia nasul, iar medicii au rămas minute întregi pe gazon pentru a opri hemoragia jucătorului clujean. Cu acestă victorie gălăţenii urcă pe prima treaptă a play-out-ului, cu 30 de puncte. Universitatea Cluj are 26 de puncte şi ocupă poziţia a patra.

Reclamă

OŢELUL: E. Pap – Zhelev, J. Cisse, Yabre, Migeul Silva – Lameira (Farcaş 90), Zivulic, Cisotti (Aly Malle 90) – Maciel, A. Pop (S. Teles 63), Bodişteanu (R. Tănasă 50). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

U CLUJ: Gorcea – Chinteş, Piţian (Masoero 76), Thalisson, Chipciu – Bic (Silaghi 62), Doukoure (Anselmo 70) – Roguljic (D. Oancea 62), Nistor, V. Gheorghe (Roger 62) – D. Popa. ANTRENOR: Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Maciel 76, S. Teles 90+4 / Chipciu 77

Reclamă 4 / 0/3
Cartonaş roşu: Frederic Maciel (Oţelul Galaţi) min. 87

Arbitri: Rareş Vidican – Sebastian Gheorghe, Adrian Popescu

Arbitri VAR: Andrei Antonie – Vladimir Urzică

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și