Închide meniul
Foto

Incidente la Universitatea Craiova – FC U Craiova! Arbitrul a trimis echipele la vestiare, după ce fanii au dat cu torţe, petarde şi artificii. Meciul, întrerupt de trei ori

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 19:39

Incidente la Universitatea Craiova – FC U Craiova. Fanii celor două rivale au venit pregătiţi pentru marele derby al Craiovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Craiovei a luat foc încă din primele 20 de minute. Partida a fost întreruptă de 3 ori în primele 20 de minute din cauza torţelor şi petardelor aruncate de fani.

Incidente la Universitatea Craiova – FC U Craiova

Fanii au venit pregătiţi ca de război la stadion. Au aruncat cu torţe, petarde şi artificii la marele meci. Andrei Chivulete, arbitrul derby-ului Craiovei a decis, după ce partida s-a întrerupt pentru a treia oră, să trimită echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt prima dată în minutul 2, când fanii de la FC U Craiova au dat cu torţe şi petarde. Peste 2 minute, partida s-a reluat. Doar pentru puţină vreme, pentru că ultraşii Universităţii Craiova au început şi el show-ul. Aceştia au aprins torţe şi au dat cu artificii, ca de Revelion. După 4 minute, partida s-a reluat din nou.

A treia oară, Andrei Chivulete a decis să trimită echipele la vestiare, după spectacolul pirotehnic afişat de fanii echipei lui Adrian Mititelu.

Reclamă

S-a declanşat nebunia în Bănie! Fanii au încins derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, înainte de fluierul de start

Fanii au declanşat nebunia în Bănie, înainte de fluierul de start din partida Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Suporterii trupei lui Adrian Mititelu au încins atmosfera, şi au aprins torţe şi artificii, pe drum către stadion. Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 se duelează în derby-ul rundei a 19-a din Liga 1. Meciul va fi în această seară, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Fanii celor de la FC U Craiova 1948 au intrat deja în atmosfera derby-ului Olteniei. Suporterii au aprins artificii şi torţe, pe străzile din Craiova, cu o oră înainte de startul partidei.

Suporterii trupei lui Adrian Mititelu, echipaţi cu un banner imens pe care era inscripţionat mesajul „Craiova”, au început să scandeze împotriva trupei lui Mirel Rădoi, astfel că este de aşteptat ca atmosfera de pe stadionul „Ion Oblemenco” să fie una încinsă pe parcursul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, arena din Bănie este de aşteptat să fie aproape plină la ora meciului, biletele fiind aproape epuizate, după cum au anunţat oficialii Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova a câştigat în tur derby-ul cu rivala din oraş, cu scorul de 2-1. FC U Craiova 1948 caută revanşa, situaţia din clasament a trupei lui Nicolo Napoli fiind una dezastruoasă. Oltenii lui Adrian Mititelu se află pe penultimul loc, cu 16 puncte acumulate după 18 runde. De cealaltă parte, formaţia lui Mirel Rădoi se luptă pentru primele locuri din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și