Închide meniul
Foto

Laszlo Dioszegi a înnebunit la penalty-ul ratat de Alexandru Tudorie în Sepsi – FCSB! A făcut crize de nervi în lojă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2022, 22:03

Colaj cu Laszlo Dioszegi

Colaj cu Laszlo Dioszegi / Captură Orange Sport

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a reacționat nervos după ce Alexandru Tudorie a ratat un penalty în confruntarea cu FCSB, din etapa a 15-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerele l-au surprins pe Dioszegi în timp ce a aruncat cu un telefon mobil în perete. Finanțatorul covăsnenilor nu a mai putut să-și stăpânească nervii.

Laszlo Dioszegi a cedat nervos după ce Alexandru Tudorie a ratat un penalty în Sepsi – FCSB

Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde.

Reclamă

De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Captură Orange Sport

Nicolae Dică a recunoscut că a vrut să-și dea demisia de la FCSB

Nicolae Dică a recunoscut că a vrut să-și dea demisia de la FCSB după înfrângerile incredibile cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-5 în ambele partide cu danezii, iar “Dicanio” a simțit că nu mai poate continua la cârma echipei.

Reclamă

În cele din urmă, Dică a fost întors din drum. Antrenorul roș-albaștrilor a explicat că a avut o discuție de “gradul 0” cu Gigi Becali și Mihai Stoica, în urma căreia cei doi l-au convins să continue pe banca FCSB-ului.

“Așa este, am avut o discuție și cu MM și cu patronul echipei. După meciurile cu Silkeborg am fost supărat, dezamăgit, trist. Să o iau mai înapoi. După meciul cu Craiova mi-am dorit să revenim, am reușit să câștigăm trei meciuri în campionat, dar a fost dezamăgirea prea mare cu Silkeborg.

Gigi mi-a zis: „Mă, tată, dacă tu ai făcut echipa, ai făcut pregătirea, ai făcut tot, de ce să pleci?”. Discuția cu patronul, cu MM, și m-a bucurat mult la meciul cu UTA că am văzut galeria cum a încurajat jucătorii.

Reclamă

Ăsta a fost un lucru important că am luat decizia de a rămâne. Acele rezultate cu Silkeborg au dus către acest deznodământ. Am decis să punem campionatul pe primul plan. Și noi ne doream să facem rezultate pozitive în Europa

Știu câtă presiune există, să lucrezi la un club ca Steaua nu este ușor. Doar cei care sunt aici vor să știi cum este. Trebuie să avem rezultate pozitive, să urcăm în clasament. Sunt lucrurile pozitive care mă interesează și de care mă leg.

Un antrenor rămâne doar dacă are rezultate ori dacă are încrederea celor din club. Îmi vine în minte acum Arsenal, care a stat doi ani de zile pe locul 8, cu Arteta, și acum se bate la campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Reclamă