Închide meniul

Marius Lăcătuş „l-a urcat pe gard” pe Dayro Moreno! Dezvăluiri de senzaţie făcute de Bănel Nicoliţă: „Dayro a vrut să-i dea printre picioare lui nea′ Marius”

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2023, 13:30

Reclamă
Marius Lăcătuş „l-a urcat pe gard pe Dayro Moreno! Dezvăluiri de senzaţie făcute de Bănel Nicoliţă: „Dayro a vrut să-i dea printre picioare lui nea′ Marius

Marius Lăcătuş "l-a urcat pe gard" pe Dayro Moreno

Dayro Moreno, în tricoul Stelei / Profimedia Images

Marius Lăcătuş „l-a urcat pe gard” pe Dayro Moreno, pe vremea în care Fiara antrena Steaua şi columbianul era printre vedetele roş-albaştrilor. La un antrenament, Dayro a vrut să îl dea mingea printre picioare antrenorului său, care nici nu a stat pe gânduri şi i-a făcut o alunecare „ca pe vremuri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să-ți spun eu o fază, cea mai tare, cu Dayro Moreno. Când eram eu la Steaua, cu nea′ Marius Lăcătuș… Și voia să-i dea lui nea′ Marius printre picioare.

Aveți cuvântul meu de onoare, când i-a tras una… Direct! Out! I-a băgat o alunecare, de l-a aruncat în sus! L-a urcat pe gard! Direct… Dayro a vrut să-i dea printre picioare lui nea′ Marius. Erau ambiții, orgolii, știți cum e…

Marius Lăcătuş „l-a urcat pe gard” pe Dayro Moreno

Și el făcea figuri, era mai tânăr, era mai comic așa… Și tot îi spunea nea′ Marius: «Băi, dă drumul la minge, pasează, nu mai dribla!» Și el tot dribla…

Și a ajuns în momentul zero, la nea′ Marius. A vrut să i-o dea printre picioare. Când i-a tras una nea′ Marius… S-a dus Dayro direct la vestiare, s-a terminat și miuța, tot… Se supărase puțin Dayro. S-a dus direct la vestiare, nu a mai stat o secundă.

Reclamă

Râdeam cu lacrimi. Bine, la început păream serioși, dar când am ajuns în vestiar și nu mai era nea′ Marius, eram pe burtă toți de râs. Chiar și Dayro râdea, că voia să i-o dea printre picioare. Nu știa Dayro prea bine cine e nea′ Marius. Și era intensitate, agresivitate, păi la noi, toți voiam să câștigăm”, a spus Bănel, citat de fanatik.ro.

Dayro Moreno a fost unul dintre pariurile lui Gigi Becali. Adus cu suma de 2 milioane de euro, a jucat între 2008 şi 2010 la FCSB. Acesta a marcat 13 goluri în cele 55 de meciuri jucate şi a dat şi 5 pase decisive.

Dayro Moreno, fugărit de mai mulţi fani

Fostul atacant al Stelei a fost scos dintr-un bar de fanii celor de la Oriento Petrolero, în martie 2021. Atacantul de 35 de ani se afla în stare de ebrietate. Acesta a fost surprins de fanii echipei de atunci, Oriento Petrolero, în stare de ebrietate. Fostul atacant al Stelei a fost fugărit de fanii furioşi.

Reclamă 4 / 0/3

„Columbianul Dayro Moreno a fost găsit într-un bar din Santa Cruz de la Sierra în stare de ebrietate. Fanii lui Oriente Petrolero au fost până acolo şi l-au scos cu forţa”, au scris cei de la Futbol Boliviano Arg pe contul de Twitter.

„Pentru cei care nu îl văd pe filmare pe Daryo din motive clare: încerca să fugă şi era întuneric. Singura poza în care se vede cu claritate jucătorul e aceasta şi a fost cea care a făcut ca fanii să meargă după el”, mai scrie sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și