Închide meniul
Foto

„Mi-am ascultat sufletul” Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Prima reacție a noului antrenor

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 21:56

Reclamă
„Mi-am ascultat sufletul” Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Prima reacție a noului antrenor

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul!

FOTO / AS.ro

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Fostul internațional turc va prelua echipa din Ploiești și va începe în scurt timp pregătirea pentru noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aducerea fostului mare jucător pe banca Petrolului este prima mutare realizată de noii investitori turci de la echipă. Aceștia pregătesc o adevărată „revoluție” la formația din Ploiești.

VEZI IMAGINI CU SOSIREA LUI MEHMET TOPAL ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul!

La sosirea în țară, Mehmet Topal a spus că și-a ascultat sufletul și că a decis să antreneze un club „foarte important” din România, chiar dacă ar fi putut deveni secundul lui Jose Mourinho la Fenerbahce.

De asemenea, a vorbit și despre duelurile pe care le va avea cu Gică Hagi, care econsiderat o legendă și în Turcia. Topal a transmis faptul că abia așteaptă să se dueleze cu echipa „Regelui”.

Reclamă
Reclamă

„Petrolul e un club foarte important. O să dăm tot ce avem mai bun, eu și echipa mea. Vom vedea ce se va întâmpla. Am venit la o echipă foarte importantă, care are o istorie de 100 de ani.

Știam că voi veni la o echipă foarte mare, cu istorie. Vom face tot ce putem, pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Mă voi duela și cu Hagi, este o legendă! Atât în Turcia, cât și în România. Avem un respect uriaș pentru el. Are un caracter frumos, sunt foarte fericit că mă voi duela cu el.

Sunt foarte multe știri legate de faptul că puteam fi secundul lui Mourinho. Eu mi-am ascultat sufletul și am venit aici. Vom aduce și jucători noi, bineînțeles.”, a spus Mehmet Topal, la sosirea în România.

Reclamă

Mehmet Topal a fost prezentat oficial la Petrolul

Mehmet Topal a fost prezentat oficial drept noul antrenor de la Petrolul Ploieşti. La 24 de ore de despărţirea de Laszlo Balint, formaţia de pe Ilie Oană a anunțat noul antrenor al echipei.

„Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naționalei Turciei și al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul Centenar!

Bun venit, Mehmet Topal!”, a anunţat Petrolul Ploieşti, pe instagram.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și