Închide meniul
Foto

Mircea Lucescu, în tribune la Rapid – Petrolul! Derapaj al galeriei Petrolului

Publicat: 13 august 2023, 21:47

Reclamă

Mircea Lucescu se află în tribune la Rapid – Petrolul. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev s-a întreţinut minute bune cu Dan Şucu, acţionatul majoritar al celor de la Rapid. Mircea Lucescu va reveni în Giuleşti, atunci când Dinamo Kiev va juca în turul al treilea preliminar din Conference League meciul cu Aris Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu nu a fost singurul VIP prezent în tribună la Rapid – Petrolul. Mihai Stoichiţă a stat alături de Anghel Iordănescu. Galeriile celor două rivale au făcut spectacol în peluze.

Mircea Lucescu, în tribune la Rapid – Petrolul

Fanii celor două rivale au afişat, în startul partidei, scenografii. Giuleştenii i-au ironizat pe rivali şi cu un banner. „V-aţi pus traista în spinare şi aţi plecat în deplasare„, au scris aceştia.  În replică, fanii Petrolului au avut un derapaj şi au afişat o scenografie cu tentă rasistă, în care era înfăţişat personajul negativ din Batman, Scarecrow. Aceştia au dat cu fumigene, iar partida a fost întreruptă câteva minute. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev

Disputa pe care Dinamo Kiev o va juca pe Giuleşti ar urma să aibă loc pe 17 august. Mircea Lucescu a avut un mesaj pentru fanii Rapidului. Îşi doreşte ca aceştia să vină în număr mare la stadion pentru a-i încuraja echipa.

Da, e oficial. A fost iniţiativa mea să jucăm pe Giuleşti pentru că anul trecut a fost foarte greu cu Polonia, distanţele foarte mari. În al doilea rând, mizez pe suporterii lui Rapid care sunt iubitori de fotbal şi pesemne nu vor scăpa ocazia să fie prezenţi şi la meciul nostru. La Cracovia nu am avut deloc suporteri.

Reclamă

Noi jucăm de foarte mult timp fără suporteri… deloc. Ar trebui să încercăm să mai jucăm şi cu suporteri. Sunt şi mai mulţi ucraineni în Bucureşti. Stadionul crează o atmosferă extrem de plăcută şi de favorabilă fotbalului. Mă întorc şi eu acasă.

(Reporter: O să jucaţi şi în grupe pe Giuleşti, dacă vă calificaţi?) Bineînţeles. Dacă ajungem, vom juca la Bucureşti. Şi distanţa este mai scurtă pentru că plecăm de la Bucureşti la Chişinău, iar de la Chişinău cu autobuzul spre Odessa, 4 ore, sau spre Kiev 9 ore„, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Rapid în două mandate şi a câştigat titlul cu gruparea din Giuleşti în sezonul 1998-1999.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și