Închide meniul
Foto

Moment incredibil în Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Gele a încasat un cartonaș roșu și a fost bruscat de Adi Mihalcea

Alex Ioniță Publicat: 16 august 2024, 21:52

Reclamă
Moment incredibil în Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Gele a încasat un cartonaș roșu și a fost bruscat de Adi Mihalcea

Moment incredibil în Unirea Slobozia - Petrolul 1-2!

Colaj cu momentul incredibil din Unirea Slobozia - Petrolul 1-2 / Captură Digisport

Moment incredibil în Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Adi Mihalcea nu a mai rezistat și l-a bruscat pe Gele, care a încasat un cartonaș roșu în repriza secundă a duelului de la Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 49 al duelului din etapa a 6-a, Gele l-a lovit pe Papp cu pumnul și a fost eliminat, după intervenția VAR.

Moment incredibil în Unirea Slobozia – Petrolul 1-2!

La scurt timp după ce Viorel Flueran i-a arătat cartonașul roșu, Gele s-a dus să protesteze. Acela a fost momentul în care Adi Mihalcea și-a ieșit din minți și l-a bruscat pe jucător, pentru a merge la vestiare.

VEZI IMAGINI CU MOMENTUL ÎN CARE MIHALCEA L-A BRUSCAT PE GELE ÎN GALERIA FOTO

După ce Gele a mers la cabine, Mihalcea s-a așezat pe bancă și a discutat cu oamenii din staff. După 5 minute, acesta i-a schimbat pe Purece și Aganovic cu Afalna și Lazăr.

Reclamă
Reclamă 4

După acest rezultat, Unirea Slobozia se află pe locul 12 în campionat, cu 5 punce după 6 partide jucate. De cealaltă parte, Petrolul a urcat pe loc de play-off. Echipa lui Mehmet Topal este pe poziția a 4-a, cu 9 puncte.

Unirea Slobozia – Petrolul 1-2

Partida dintre Unirea Slobozia și Petrolul s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul a deschis etapa cu numărul 6 a noului sezon de Liga 1.

Nou promovata antrenată de Adrian Mihalcea a început excelet partida de la Clinceni. Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 29, prin Gele, care a trimis mingea în plasa lui Zima cu un șut din interiorul careului.

Reclamă

Petrolul a revenit rapid în meci și a egalat prin Rădulescu, în minutul 39.

Unirea Slobozia a rămas în 10 oameni în minutul 50, după ce Gele l-a lovit cu pumnul pe Paul Papp. Acesta a primit cartonașul roșu după intervenția arbitrilor din camera VAR.

Tudorie a marcat golul victoriei pentru Petrolul în minutul 77. Astfel, „lupii galbeni” au plecat de la Clinceni cu cele 3 puncte.

Cum au arătat echipele de start:

Unirea Slobozia (4-2-3-1): Rusu – Șerbănică, Pospielov, Antoche, Medina – Perianu, A. Lopez – Aganovic, Purece, Camara – Gele
Rezerve: Krell, Dorobanțu, I. Dinu, G. Lazăr, C. Toma, Ș, Pacionel, M. Lemnaru, Coadă, Bărbuț, Afalna, F. Ilie, L. Vlăsceanu
Absenți: –
Antrenor: Adrian Mihalcea

Petrolul Ploiești (4-2-3-1): Zima – Veiga Miranda, Papp, Huja, L. Dumitriu – T. Keita, Jyry – Rădulescu, Hanca, Grozav – Tudorie
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Stancovici, Stănică, Mateiu, G. Bratu, Tolea, Boțogan, Akosah Bempah, D. Ilie, Fabricio Santos, R. Bucur
Absenți: Țicu (accidentat)
Antrenor: Mehmet Topal

Stadion: Clinceni – Arena
A: Flueran Viorel Nicusor. A1: Mitruţi Daniel. A2: Ilinca Cristian Daniel
Arbitru VAR: Găman George Cătălin
Asistent VAR: Rusandu Lucian

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

12:29

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și