Închide meniul
Foto

Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni

Dan Roșu Publicat: 20 mai 2024, 15:32

Reclamă
Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni

Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului

Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului

Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial a fost făcut de giuleşteni, luni, aşa cum susţinea patronului feroviarilor, după victoria cu FCSB, 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cinci ori campion al Scoţiei cu Celtic, Lennon se poate lăuda că este cel care l-a adus pe Virgil Van Djk de la Groningen la Celtic (2013), pentru 2 milioane de euro.

Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului

„Rapid are un nou “principal”! Neil Lennon, un antrenor cu 10 titluri de campion cu Celtic Glasgow, dar și cu numeroase trofee obținute în carieră”, e comunicatul echipei din Giuleşti.

Neil Lennon a fost numit de trei ori antrenorul anului în Scoţia şi are şi performanţe în Europa, acolo unde a ajuns în optimile UEFA Champions League, în sezonul 2012-2013, atunci când a învins-o şi pe Barcelona (2-1).

Neil Lennon: „Voi face tot posibilul să am performanţe cu Rapid”

„La început, am vorbit cu domnul Șucu și cu Daniel Sandu, am purtat discuții ample cu ei. Apoi, ne-am reîntâlnit în urmă cu câteva săptămâni și am fost foarte impresionat de proiectul pe care mi l-au prezentat. Am fost foarte impresionat de domnul Șucu, este un om foarte puternic, foarte inteligent, un om cu principii.

Reclamă
Reclamă 4

A fost impresionant pentru mine. Apoi, vorbind și cu Daniel, a fost o decizie simplă pentru mine. Sunt foarte bucurors să fiu aici, știu că Rapid este un nume foarte important în istoria fotbalului românesc. Este o oportunitate pentru mine.

Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri, dar acest lucru vine odată cu obținerea rezultatelor pozitive și cu a face performanța. Este responsabilitatea mea. Știu că sunt suporteri foarte pasionați, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanță, acesta este obiectivul meu principal.

Sper să întâlnesc curând suporterii și voi face tot ce este posibil pentru a face performanță cu Rapid”, a declarat Neil pentru fcrapid.ro.

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:41

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

17:30

VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona

17:19

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid! Răsturnare de situaţie: „Încă sunt aici, vreau să fiu golgheter!”

17:15

Concluziile lui Adrian Mutu, după Belgia – România 2-0! Capitolul la care mai au de lucrat tricolorii lui Edi Iordănescu

17:04

„Tricolorii”, taxaţi de Marius Şumudică, după înfrângerea cu Belgia! Faza care l-a uluit: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!”

16:54

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate! Oficialii ATP au făcut anunțul

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și