Închide meniul
Foto

Nocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2024, 21:53

Reclamă
Nocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

Nocturna a picat la Ovidiu, la meciul Farul - Poli Iaşi / Captură Digi Sport

Nocturna a picat la Ovidiu, la meciul Farul - Poli Iaşi / Captură Digi Sport

Nocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi, la scurt timp după ce echipa lui Gică Hagi a reuşit să deschidă scorul. Nocturna a „căzut” în minutul 36 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a deschis scorul în minutul minutul 34, când Rivaldinho a împins în poartă centrarea perfectă a lui Cristi Ganea. La 2 minute după gol, nocturna de la Ovidiu a cedat.

Nocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

Arbitrul Horia Mladinovici a oprit meciul, timp în care cei de la Farul au încercat să repare nocturna. Au fost momente tensionate la marginea terenului. Camerele TV l-au surprins pe Gică Hagi extrem de nervos, în timp ce se răstea la cei din jurul său. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Gică Hagi, mesaj pentru Louis Munteanu după transferul la CFR Cluj!

Gică Hagi a avut un mesaj pentru Louis Munteanu, după transferul acestuia la CFR Cluj. Antrenorul de la Farul Constanța nu și-a uitat fostul elev și a vorbit despre acesta, în cadrul unei conferințe de presă.

Louis Munteanu a fost achiziționat de CFR Cluj de la Fiorentina, în schimbul unei sume de aproximativ 2,3 milioane de euro. Atacantul care a fost împrumutat, în ultimele două sezoane, la Farul a mai fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB și Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

„Regele” a transmis faptul că îi urează multă baftă în tricoul echipei antrenate de Dan Petrescu și că atacantul pe care „l-a crescu” și-a făcut datoria în timpul în care a fost legitimat la Farul.

„El are drumul lui. Important e că, atunci când a fost la noi, și-a făcut datoria foarte bine. E un jucător pe care l-am crescut aici. El are drumul lui în viață, își hotărăște drumul lui. Noi, de aici, îi urăm baftă”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Hagi a recunoscut că își mai dorește un atacant la Farul Constanța, din cauza faptului că, în momentul de față, nu are alternative pentru această poziție.

Reclamă

„E clar că în atac trebuie să aducem, să avem alternative mai multe. S-a accidentat și Cojocaru, care era acolo și ne puneam baza în el, însă s-a accidentat destul de rău. Sperăm să aducem ceva, chiar trebuie alternative mai bune și mai viabile în atac. Nu numai copiii foarte buni care vin din spate. Pentru ei e încă devreme să le punem o presiune”, a mai adăugat Gică Hagi.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:38

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

23:26

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta”
Citește și