Închide meniul
Foto

Octavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro: „Nu e vagabond!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2023, 12:49

Reclamă
Octavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro: „Nu e vagabond!”

Octavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro

Octavian Popescu şi iubita lui, Alina / Colaj Instagram

Octavian Popescu e gata să se aşeze la casa lui şi se pregăteşte de nuntă. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, cel care a dezvăluit deja că i-a făcut un cadou de 200.000 de euro atacantului de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Perla” lui Gigi Becali este de mai mulţi ani într-o relaţie cu Alina (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Tavi Popescu ar fi cerut-o deja în căsătorie pe iubita lui şi se va muta în apartamentul pe care îl cumpără din banii patronului de la FCSB.

Octavian Popescu se pregăteşte de nuntă

Gigi Becali l-a botezat deja pe tânărul atacant, de pe urma căruia spera să obţină zeci de milioane de euro.

Tavi numai el singur poate să îşi revină. La el e vorba de talent… el are dar. Îi spui la unul care munceşte, el nu e vagabond, el e cuminte. La el nici nu ştim care e secretul. Are o prietenă, se căsătoreşte acum, i-am luat şi apartament de 200.000 de euro ca să se liniştească. Asta am făcut. I-am zis: ‘Uite, îţi dau 200.000 de euro, ia apartament’.

(Reporter: Îl şi însuraţi?) Păi nu l-am botezat? El e George, nu e Tavi. L-am botezat, el era de sectă. Ce spun ei pocăiţi, dar e minciună, e sectă. Atunci el nu avea în curte… cică avea şi o biserică, îi era frică. L-am botezat ortodox, l-am băgat în butoi cu preotul şi acum îl cheamă George. Eu trebuie să îi spun George, nu Tavi. Poate de asta nu joacă, că uit şi îi spun Tavi. El este George, dacă se căsătoreşte… are o prietenă, o să facă logodna prima dată ca să poată să nu trăiască în desfrânare cu prietena lui. Că trebuie să ai o legătură sfântă. Poate după îşi revine„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

În această vară, Tavi şi-a dus iubita la Venezia. Chiar dacă s-au ferit să posteze poze împreună, cei doi îndrăgostiţi şi-au trimis mesaje de dragoste. Octavian Popescu s-a relaxat la o plimbare cu gondola pe canalele Veneţiei, iar iubita lui i-a făcut mai multe fotografii. Şi Alina a postat imagini din concediu, iar la una dintre ele i-a comentat atacantul de 20 de ani.

Iubita mea„, i-a scris Tavi Popescu. Acesta a folosit şi un emoji care înfăţişa o inimă roşie. Răspunsul Alinei nu s-a lăsat mult aşteptat. „Te iubesc„, i-a comentat ea.

Alina este studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este de mai mulţi ani într-o relaţie cu internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a avut evoluţii sub aşteptările lui Gigi Becali în acest sezon. A marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 14 meciuri din toate competiţiile. Are o cotă de piaţă de 3.8 milioane de euro.

Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu

Daniel Pancu s-a declarat surprins de schimbarea produsă la Octavian Popescu, după neconvocarea la naţionala U21. Selecţionerul naţionalei de tineret a declarat că „perla” de la FCSB are evoluţii mai bune, de când s-a declarat revoltat de faptul că a rămas acasă, la ultima acţiune a „tricolorilor”.

Nu a fost un scandal. E normal ca fiecare club, fiecare antrenor sau conducător să își apere jucătorul. Am explicat atunci motivul, cu toate că nu trebuia să o fac.

De atunci s-a produs o schimbare la Tavi, și pe teren și în declarații. Mie îmi plac asemenea declarații, înseamnă că jucătorul suferă. Eu l-am văzut schimbat”, a declarat Daniel Pancu.

Octavian Popescu a ratat convocarea atât la naţionala de tineret, cât şi la naţionala mare, la acţiunea acestora de la începutul lunii septembrie. La momentul respectiv, mijlocaşul FCSB-ului s-a declarat convins că Daniel Pancu nu l-a convocat din motive personale, deoarece „are ceva cu el”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și