Închide meniul
Foto

Primele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 20:14

Reclamă
Primele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

Primele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă!

Constantin Budescu este liber de contract / Instagram

Au apărut primele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a plecat de la Farul Constanța la finalul sezonului care tocmai s-a încheiat, iar acum a apărut în tricoul noului său club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Gloria Buzău, formație nou promovată în Liga 1. Echipa antrenată de Andrei Prepeliță a realizat deja o serie de transferuri pentru sezonul viitor.

Primele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă!

Chiar dacă nu a fost prezentat oficial de echipa din Buzău, Budescu a fost utilizat de către Andrei Prepeliță într-un meci amical, cu FC Hermannstadt.

„Budi” a intrat pe teren în repriza secundă, însă nu a reușit să fie decisiv la primul meci pentru noua sa formație. Partida amicală s-a încheiat cu victoria sibienilor lui Marius Măldărășanu, cu scorul de 1-0.

VEZI IMAGINI CU CONSTANTIN BUDESCU ÎN TRICOUL GLORIEI BUZĂU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa, Constantin Budescu a mai fost legitimat la: Unirea Urziceni, Petrolul, Astra, DL Yifang, FCSB, Al-Shabab, Damac, FC Voluntari și Farul. În momentul de față, mijlocașul ajuns la 35 de ani este cotat la suma de 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În urmă cu 5 ani, Budescu a atins cea mai mare cotă de piață a carierei. La momentul respectiv, juca la Al-Shabab și valora suma de 4 milioane de euro.

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu şi l-a lăsat să plece de la Farul. „Regele” a oferit detalii la scurt timp după ce s-a oficializat despărţirea.

Reclamă

Hagi a dezvăluit că îi va păstra mereu „uşa deschisă” mijlocaşului ofensiv de 35 de ani.

„Budescu… nu ştiu dacă am renunţat complet. Clubul ştie mai bine. Costică ne-a ajutat mult din vară până în iarnă. Apoi lucrurile nu au mers cum au vrut. Am zis că dau drumul la tineri. Budi nu e de ţinut pe bancă. Ne-am despărţit cum trebuia, el vrea să mai joace. I-am zis că e casa lui aici, ştie că e un hotel frumos la Mamaia. Tot timpul o să rămânem prieteni”, spunea Gică Hagi.

Budescu a avut cifre excelente sezonul trecut. În cele 32 de meciuri din toate competiţiile în care a jucat pentru Farul a înscris 8 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și