Închide meniul
Foto

Primele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2024, 23:06

Reclamă
Primele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

Primele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB!

FOTO: AS.ro.

Iată primele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Belgianul s-a pregătit deja alături de noii colegi, înaintea duelului cu Virtus, din preliminariile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a adus pe Baeten la FCSB de la FCU Craiova. Patronul campioanei s-a înțeles cu Adrian Mititelu, căruia i-a achitat 300.000 de euro pentru transfer. De asemenea, oltenii au păstrat și un procent de 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Primele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB!

În decursul zilei de 15 iulie, Baeten a participat la sesiunea de antrenament a FCSB-ului, care se pregătește pentru returul cu Virtus, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Belgianul s-a pregătit la aceași intenstiate cu noii săi colegi, semn că va debuta cât de curând la echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

VEZI IMAGINI CU WILLIAM BAETEN DE LA ANTRENAMENTUL FCSB-ULUI ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă 4

FCSB este a 5-a echipă din cariera lui Baeten. De-a lungul timpului, jucătorul din Belgia a mai evoluat pentru St. Truiden, Dessel Sport, Patro Esiden și FCU Craiova.

În momentul de față, noua vedetă din echipa lui Gigi Becali este cotată la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali, aproape de un nou transfer. Cum poate ajunge Arnold Garita la FCSB

Gigi Becali l-a contrazis pe Mihai Stoica în cazul lui Arnold Garita! Patronul de la FCSB a făcut lumină, după ce oficialul campioanei a spus că mutarea nu se va materializa.

Reclamă

În decursul zilei de 15 iulie, gsp.ro a anunțat că Arnold Garita va semna cu FCSB, în schimbul unui salariu de 20.000 de euro pe lună. La scurt timp după apariția acestei informații, Mihai Stoica a transmis că mutarea nu se va materializa.

Totuși, Gigi Becali a spus că Arnold Garita va semna cu FCSB, în cazul în care se va dovedi că atacantul este apt de joc. Patronul campioanei a transmis că, după investigații, fostul jucător de la FC Argeș va face vizita medicală și va fi prezentat oficial de FCSB.

„Garita vine la noi dacă are genunchiul bun. Mai trebuie sa treacă mâine niște investigații la genunchi. Dacă genunchiul e bun, e al nostru.

Îi dau 20.000 de euro pe lună. Mâine are investigațiile la genunchi și dacă totul e bine face vizita medicală și semnează”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

22:45 15 iul.

FotoSărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024! Show total cu eroii lui Luis de la Fuente

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și