Închide meniul
Foto

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii: „Am fost la un șpriț și așteptam să-mi deschidă soția”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2024, 14:05

Reclamă
Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii: „Am fost la un șpriț și așteptam să-mi deschidă soția”

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase

Cristi Tănase, filmat într-o scară de bloc / Colaj AS.ro

Reacţia incredibilă a lui Cristi Tănase după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii a venit. Dodel susţine că se afla în faţa apartamentului său şi că aştepta ca soţia să îi deschidă uşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din spusele fostului internaţional, incidentul a avut loc cu două zile în urmă, sâmbătă. Aceasta este o ultimă imagine dintr-un şir de ipostaze teribile în care a fost găsit Tănase, aflat în picaj.

Reacţia incredibilă a lui Cristi Tănase după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Cristi Tănase, 3 titluri cu FCSB

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Reclamă

Tănase a adunat 40 de selecţii şi 6 goluri pentru echipa naţională a României.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Titularii, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și