Închide meniul
Foto

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii: „Am fost la un șpriț și așteptam să-mi deschidă soția”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2024, 14:05

Reclamă
Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii: „Am fost la un șpriț și așteptam să-mi deschidă soția”

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase

Cristi Tănase, filmat într-o scară de bloc / Colaj AS.ro

Reacţia incredibilă a lui Cristi Tănase după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii a venit. Dodel susţine că se afla în faţa apartamentului său şi că aştepta ca soţia să îi deschidă uşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din spusele fostului internaţional, incidentul a avut loc cu două zile în urmă, sâmbătă. Aceasta este o ultimă imagine dintr-un şir de ipostaze teribile în care a fost găsit Tănase, aflat în picaj.

Reacţia incredibilă a lui Cristi Tănase după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Cristi Tănase, 3 titluri cu FCSB

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase a adunat 40 de selecţii şi 6 goluri pentru echipa naţională a României.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și