Închide meniul
Foto

Scene penibile la Sepsi – FC U Craiova 1948! Echipa medicală nu a putut băga targa cu Jonathan Rodriguez în ambulanţă

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2023, 19:52

Reclamă
Scene penibile la Sepsi – FC U Craiova 1948! Echipa medicală nu a putut băga targa cu Jonathan Rodriguez în ambulanţă

Scene penibile la Sepsi - FC U Craiova 1948

Jonathan Rodriguez, pe targă / Captură Orange Sport

Scene penibile la Sepsi – FC U Craiova 1948! Jonathan Rodriguez a fost faultat dur de Mascarenhas pe finalul primei reprize şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul stânga al craiovenilor a văzut cartonaşul roşu pentru intrarea dură la Rodriguez, pe care l-a călcat pe coapsă.

Scene penibile la Sepsi – FC U Craiova 1948! Echipa medicală nu a putut băga targa cu Jonathan Rodriguez în ambulanţă

Echipa medicală a apelat la ambulanţă şi la targă pentru a îl scoate din teren pe argentinian, numai că targa nu a putut fi introdusă în ambulanţă.

Vizibil afectat de intrarea dură a lui Mascarenhas, Jonathan Rodriguez a fost dat jos de pe targă în cele din urmă, iar argentinianul a fost ajutat de Ciobotariu şi de un membru din echipa medicală a covăsnenilor să urce în ambulanţă.

Pentru că faultul a avut loc la finalul primei reprize, Sepsi nu a apucat să facă o schimbare, intrând la cabine în 10 oameni, la fel ca FC U Craiova, cea care va evolua în repriza secundă cu un om mai puţin, după eliminarea lui Mascarenhas.

Reclamă

Viktor Orban, în tribune la Sepsi – FC U Craiova 1948! Premierul Ungariei urmăreşte meciul alături de Laszlo Dioszegi

Viktor Orban, în tribune la Sepsi – FC U Craiova 1948. Premierul Ungariei urmăreşte prima partidă a deţinătoarei Cupei României de pe teren propriu de pe stadionul din Sf. Gheorghe.

Orban se află în tribune alături de Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Nu este prima oară când Viktor Orban vine pe stadionul din Sf. Gheorghe. Premierul Ungariei a fost prezent în tribunele arenei lui Sepsi şi în urmă cu un an, la victoria din partida tur cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1, din Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

În primul meci al etapei a doua din Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe primeşte vizita celor de la FC U Craivoa 1948.

Ultima oară, cele două echipe s-au întâlnit în meciul care a stabilit ultima echipă din play-off-ul sezonului trecut, atunci când Sepsi s-a impus cu 4-0.

Partida respectivă a fost rejucarea meciului întrerupt în luna ianuarie din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor craioveni. În cele din urmă, s-a decis ca meciul să se reia la o dată ulterioară, iar covăsnenii au avut câştig de cauză, obţinând şi ultimul bilet care asigura prezenţa în play-off.

Ambele echipe au acum alţi antrenori. Dacă Nicolae Dică este antrenorul celor de la Craiova şi îşi face debutul la această partidă, pe banca echipei din Sf. Gheorghe se află Liviu Ciobotariu, cel care l-a înlocuit pe Cristiano Bergodi în această vară.

Spre deoesbire de FC U Craiova 1948, care a pierdut partida din prima etapă de la Târgu Jiu cu FCSB, scor 1-3, Sepsi a încheiat la egalitate partida de pe Giuleşti cu Rapid, scor 0-0, într-un meci în care covăsnenii au avut un gol anulat de VAR, contestat vehement de cei din tabăra lui Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și