Închide meniul
Foto

Scenografie impresionantă a fanilor celor de la FCSB! Show pirotehnic cu torţe şi petarde! Replica rapidiştilor a venit imediat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2023, 20:48

Reclamă
Scenografie impresionantă a fanilor celor de la FCSB! Show pirotehnic cu torţe şi petarde! Replica rapidiştilor a venit imediat

Scenografie fani FCSB - Rapid

AntenaSport

Scenografie impresionantă a fanilor celor de la FCSB, chiar înainte ca derby-ul cu Rapid să înceapă, dar şi replica imediată a rapidiştilor. Startul partidei a fost întârziat câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei care au dat tonul spectacolului au fost cei din galeria FCSB. Aceştia au afişat o scenografie impresionată, pe primul inel al peluzei. Aceştia au venit cu un arsenal impresionant pe stadion, deşi controalele au fost stricte.

Scenografie impresionantă a fanilor celor de la FCSB şi replica rapidiştilor

Fanii roş-albaştrilor au aprins torţe şi au dat cu petarde. Replica rapidiştilor nu s-a lăsat aşteptată. Fanii giuleşteni au aprins şi ei torţe şi au aruncat cu petarde. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Scandal înainte de FCSB – Rapid! Mai mulţi fani rapidişti au ajuns în duba jandarmilor

Scandal înainte de FCSB – Rapid. Mai mulţi fani rapidişti au fost urcaţi în dubă de jardarmi la intrarea în stadion. Jandarmii au descoperit la controlul corporal mai multe obiecte pirotehnice şi au decis să îi urce în dubă pe fanii rapidişti pentru a-i legitima.

O parte a fanilor care au ajuns la Arena Naţională pentru a susţine Rapid sunt băgaţi într-un cort pentru a fi verificaţi. Peste 40.000 de fani vor fi la derby-ul etapei. (VEDEŢI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonament

Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonamentul de la Berceni, înaintea derby-ului cu Rapid. Mihai Stoica a anunţat ce s-a întâmplat chiar înainte de meciul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1, care va fi de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Membrii marcanţi ai Peluzei Nord şi-au dorit să discute cu fotbaliştii lui Gigi Becali şi au fost prezenţi la ultimul antrenament al roş-albaştrilor. MM a dezvăluit ce s-a întâmplat şi e convins că FCSB va reuşi să o răpună pe rivala antrenată de Cristiano Bergodi.

Am primit vizita a 30-40 de membri marcanţi ai Peluzei Nord, care au avut o discuţie cu jucătorii. A fost cred prima discuţie fără menajamente, cred că a fost prima discuţie cu cărţile pe faţă. Referitor la relaţia dintre jucători şi suporteri, referitor la modul în care ne-am prezentat la anumite meciuri. Fiecare a spus ce avea pe suflet. Şi cred că a contat foarte mult discuţia asta. Mie mi-a dat mai multă încredere că va ieşi bine, sunt foarte încrezător la meciul ăsta. Simt că avem de luat o revanşă şi avem şi în faţa cui să o luăm.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi stadionul plin. Când văd toate 3 inelele, Tribuna 2 plină… inima e Peluza Nord, dar plămânii stadionului îl reprezintă Tribuna 2. Că la VIP mai vin şi cetăţeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
Vezi toate știrile
Citește și